USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двом луцьким школам виділять кошти на ремонт харчоблоків

23 Жовтня 2017 12:25
У міському бюджеті на 2018 рік планують закласти по 300 тисяч гривень на ремонт харчоблоків у НВК №9 та НВК №24 міста Луцька.

Про це йшлося під час виїзного засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 23 жовтня.

Так, першою зупинкою депутатської комісії став НВК №9.

Завідувач виробництва Ірина Демидюк розповіла, що в їдальні харчується 622 учні початкових класів, обід коштує 13 гривень, також у їдальні харчується 17 малозабезпечених дітей, серед яких діти батьків учасників АТО, та 3 дітей-сиріт. За її словами, загалом щодня у їдальня харчується близько 700 дітей.

За словами директора навчального закладу Олександра Дубини, харчоблок у школі потребує капітального ремонту, окрім того, у харчоблоці потрібно встановити нову витяжку.

Голова комісії Олександр Козлюк запропонував рекомендувати управлінню освіти та департаменту фінансів при формуванні бюджету на 2018 рік передбачити 300 тисяч гривень на ремонт харчоблоку.

Відтак, комісія підтримала цю пропозицію.

За словами завідувача виробництва Людмили Гаврилюк, у їдальні харчується 120 дітей 5-7 класів, а також група продовженого у 80-85 осіб.

Директор НВК №24 Юлія Гринчук розповіла, що косметичний ремонт харчоблоку в навчальному закладі проводиться щороку, втім він потребує капітального ремонту.


Відтак, комісія вирішила рекомендувати управлінню освіти та департаменту фінансів при формуванні бюджету на 2018 рік передбачити 300 тисяч гривень на ремонт харчоблоку.

Олександр Козлюк відзначив комунальне підприємство «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування».


«Комунальне підприємство співпрацює з благодійними фондами, відправляє допомогу на схід нашим бійцям. Я хотів би подякувати директору підприємства Світлані Шмід за роботу. На підприємстві працює 125 людей, середня заробітна плата становить 5 тисяч 600 гривень», - розповів Олександр Козлюк.

Насамкінець він запропонував відзначити директора «Луцького комбінату шкільного та студентського харчування» Світлану Шмід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Очевидець Показати IP 23 Жовтня 2017 13:49
На мою думку, школа, у якій стоять столи із зеленим забарвленням і нормальними лавками, не потребує ремонту. Навідміну від школи, де стоять довгі старі столи й лавки, низька стеля і так мало місця.
мама Показати IP 23 Жовтня 2017 15:07
А в НВК № 26 коли зроблять столову? Там ще гірші умови ніж у НВК №9 і №24. Сама найбільша школа! А в найгіршому стані.
Мама Показати IP 23 Жовтня 2017 19:08
Такі гроші на ремонт ? Гарно у їдальні НВК №9, столєшниці модні та гарні , шпалери не дешеві , штори , тюль відшили пристойні, двері надійні . Кілька років тому з кожної родини збирали там на ремонт їдальні чималі суми, контингент батьків заможний , більшість . А що робити тим школам , де вчаться діти незаможних батьків , де давно потрібно поновити все в їдальні і коштів вистачає тільки на косметичний ремонт . Де справедливість ?А головне , як пояснити таке школярикам ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus