USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двоє мужніх воїнів з Волині – вже 10 місяців у полоні. Що далі?

22 Червня 2015 12:31
Колишні військовополонені 51 ОМБ, волонтери, родичі готові долати нові перешкоди, які виникли на шляху визволення бійців, які досі залишаються в полоні бойовиків.

Через кадрові зміни в СБУ, ініційовані президентом Петром Порошенком, може зірватися обмін полоненими. Однак волинські волонтери рішуче налаштовані добиватися визволення з полону волинських бійців.

Про це пише Наталія Боярина у на сторінці групи «Повернути додому комбата» у Фейсбуці.

Якщо питання обміну полоненими не зрушиться з місця, колишні військовополонені 51 бригади вирушать до Києва, аби домагатисяу вищого керівництва держави звільнення з полону бойовиків двох військовослужбовців 51 бригади, майора Сергія Фураєва та солдата Артема Комісарчука.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПОЛОН ВОЛИНСЬКИХ ВОЇНІВ. ФОТО

«Не опускаючи рук, ми боремось і далі. Відбулась зустріч в Мінську, і наче все, обміни відновили, ведуть переговори, наче і з формулою обміну визначились. І тут - «несподіванка», Порошенко вирішив робити в СБУ кадрові зміни.

Чекаємо знову, не за горами чергова дата 10 місяців полону. Якщо диво не відбудеться, плануємо поїздку з колишніми військовополоненими до столиці», - написала Наталія Боярина.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що військовослужбовці Волині, колишні військовополонені, з цього приводу уже зверталися до вищого керівництва за посередництвом відеокамери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus