USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двоє мужніх воїнів з Волині – вже понад 9 місяців у полоні. ФОТО

26 Травня 2015 12:00
У полоні бойовиків досі залишаються двоє бійців 51 бригади: майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук. Обоє - понад 200 днів. Сергія Фураєва, комбата 51 ОМБР, бойовики вивозили 24 серпня на так званий Донецький «парад».

Те, що президент Петро Порошенко під час своїх промов про полонених не назвав жодного разу імен цих бійців, обурює українців.

Про це пише Наталія Боярина у соцмережах Вконтакте і Фейсбук. До слова, у Фейсбуці створили групу на підтримку визволення з полону цих бійців 51 бригади.



Сергій Фураєв:




Артем Комісарчук:





Ми не повинні це забути: фото «параду» полонених у Донецьку 24 серпня 2014 року:



А на цьому відео у Сергія вже перемотана голова, за яку він тримається...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
очевидець Показати IP 26 Травня 2015 12:38
Респект тобі Натаха!За тебе усі полоненні
аа Показати IP 26 Травня 2015 15:05
можливо, не тільки волонтерам треба піднімати ці болючі питання, а також командуванню частини. таке враження , що в 51-й бардак з бардака- ті, що буи на передовій цілий рік не можуть позбирати докази, накази і т.п. для статусу учасника ато, а ті, хто був в зоні пару тижнів і брехливо списався через госпіталь - вже давно герої з великої букви
РH Показати IP 26 Травня 2015 20:23
У полоні донецьких та луганських терористів перебувають сотні українських військових. Серед тих, хто досі в лещатах бойовиків - двоє бійців 51 бригади: майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук. ФОТО. До слова, президент Петро Порошенко під час своїх промов про полонених жодного разу не назвав імен цих бійців. Волинські активісти створили у Фейсбуці групу на підтримку визволення з полону цих бійців 51 бригади. Звільнення заручників - один із пунктів попереднього протоколу угоди про припинення вогню, підписаної у Мінську 5 вересня під час зустрічі тристоронньої контактної групи. Серед українців, яких бойовики відпустили з полону, є волиняни. Публікуємо перелік волинян, яких відпустили або обміняли. Серед них - військові 51-ої ОМБ, спецроти МВС Волині "Світязь", "кіборги", які захищали Донецький аеропорт, бійці інших військових підрозділів.
Марічка Показати IP 26 Травня 2015 23:00
я кожен день , молячись за своїх дітей, молитимуся за Сергія і Артема ...обіцяю! Господь вислухає материнські молитви і допоможе
Марічка Показати IP 26 Травня 2015 23:00
я кожен день , молячись за своїх дітей, молитимуся за Сергія і Артема ...обіцяю! Господь вислухає материнські молитви і допоможе
Леся Показати IP 15 Серпня 2015 08:42
1. Фураєв Сергій Володимирович, командир арт дивізіону, 11 міс. 2.Комісарчук Артем Володимирович 3.Михайлюк Олександр Володимирович 4.Петришин Орест Богданович 5.Васильков Вячеслав Вікторович 6. Бретоусов Сергій Миколаєвич 7. Карпа Тарас Степанович 8. Клим`юк Олександр Юрієвич 9. Цимбалюк Анатолій Петрович 10.Колодій Тарас Миронович 11. Дудченко Олександр Олександрович 12. Хотенов Сергей Юрьевич всі ці хлопці знаходяться в підрозділі ДНР у командира афганця, готові на обмін і на сьогодняшній день перебувають в більш менш пристойних умовах. Вже тиждень повинні бути вдома. Досі в полоні завдяки байдужості СБУ.
Іра до Леся Показати IP 13 Вересня 2015 21:11
Леся, звідки у Вас ця інформація? В цьому списку є мій брат.Ми його шкукаємо.Як з Вами можна зв'язатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus