USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Двоє учасників стрілянини на луцькій автомийці переховуються у лікарнях

19 Листопада 2018 16:05
Двоє чоловіків, які брали участь у стрілянині на автомийці в Луцьку, переховуються у лікарнях різних областей України.

Про це розповів начальник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Роман Осуховський, пише Інформатор.

«Один із представників сутички був вбитий на місці, двоє отримали поранення. Після того, як були встановлені всі учасники конфлікту, стало відомо, що поранення також зазнали дві особи, які прибули (на зустріч, – ред.) з Києва. Зараз за нашою інформацією вони перебувають у медичних закладах Рівненської та Тернопільської областей», – розповів Роман Осуховський.

Представник правоохоронних органів також зазначив, що з невідомих причин представники медичних закладів, в яких проходять лікування розшукувані особи, досі не звернулися до поліції і за цим фактом буде проводитися окреме досудове розслідування.

«На цей момент затримано вже 4 особи, інші були оголошені у розшук», – підсумував представник Нацполіції.
Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

Згодом стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині.

У цій справі затримали і обрали запобіжний захід Олександру Барташуку, Михайлу Ількуну, Тимуру Байрамову і Дмитру Нагайчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 19 Листопада 2018 18:27
Цих лікарів вже також потрібно на 60 діб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus