USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

24-річна заступниця Авакова була помічницею нардепів-регіоналів і міністра часів Януковича

12 Листопада 2016 20:57
Новопризначена заступниця Міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва до заміжжя носила прізвище Шмалько, в 6 і 7 скликаннях Верховної Ради працювала помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари, а після того, як він очолив МЗС в уряді Миколи Азарова, деякий час вважалася помічником "регіоналки" Олени Нетецької (близькою соратниці покійного екс-прем'єра Криму Василя Джарти).

Про це йдеться на сайті "Посіпакі", де перераховані помічники парламентарів усіх скликань, - інформує Страна.ua.

Нагадаємо, 24-річна Анастасія Дєєва стала заступником Міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції.


Також свою роботу помічником депутата дівчина підтвердила в своєму профілі на linkedin.com. Ще вона вказала, що понад рік працювала в МЗС України асистентом міністра якраз в той час, коли відомство очолював Леонід Кожара.


Ще під своїм колишнім прізвищем дівчина брала участь в спецпроектах модних журналів, в одному з яких відзначала, що вона рано почала працювати і, відповідно, рано почала заробляти.

У критичні дні Майдану, 18 лютого 2014 року, дівчина, мабуть, відчувала себе далекою від бурхливих подій в Києві і ділилася в ФБ інформацією про чохли для Iphon 5 з позначкою "такі милі".


Вона також повідомляла на linkedin.com, що провела дитинство в Англії.


Дівчина тільки в 2009 році закінчила один з найпрестижніших ліцеїв столиці - Кловський ліцей Києва, вступила в КНУ імені Тараса Шевченко вчитися на політолога, а через два з половиною роки почала свою політичну кар'єру. Це ж підтверджує інформація в її профілі.


Крім того, на виборах до Верховної Ради в 2014 році, коли згідно з її біографії, вона перебувала в Стокгольмі і вже працювала директором з розвитку міжнародного бізнесу шведської компанії, вона також була довіреною особою кандидата в народні депутати, 27-річного самовисуванця Юрія Андрушка по 94 мажоритарному округу (Київська область).


Варто зауважити, що в своїй електронній декларації новоспечена заступник міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції задекларувала 4380 грн стипендії, отриманої їй в 2015 році. Також вона вказала 7 грн в якості "дивідендів і відсотків" і $ 24 373 доходу, отриманого за кордоном.

Окрім того, Анастасія Дєєва супроводжувала Арсена Авакова в ході його недавнього візиту в Токіо. Тоді ще дівчина була в статусі радника. Фото і враженнями з поїздки вона поділилася в Fаcebоok.

Вона написала, що прогулюється вулицями Токіо і розглядає маленькі ремісничі магазинчики.


Також Дєєва написала, що дуже пишається своїм начальником.

"Я дуже пишаюся тим, як сприймають Главу нашого Міністерства, пишаюся його сильною непохитною і мудрої позицією", - повідомила вона в одному з постів.


Судячи з повідомлень, Анастасія Дєєва провела в Японії щонайменше 6 днів - з 22 до 28 жовтня. Крім столиці Токіо, вона побувала в місті Камакура в штаті Канагава.

Міністерство внутрішніх справ за тиждень не відповіло, скільки тривав візит до Японії, який був склад делегації та бюджеті відрядження. Міністерство попросило відстрочку в 20 робочих днів, щоб підрахувати витрати, - повідомляють "Українські Новини".

Раніше Арсен Аваков в соцмережі розмістив фото статуї Будди з храму в японському місті Камакура. Фото Будди, який молиться, і молитва схожа на традиційний японський вірш хокку з'явилися після повідомлень про перемогу Дональда Трампа на виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Просто Показати IP 12 Листопада 2016 20:59
Ну об' ясність одне - на@@я????
лучанка Показати IP 12 Листопада 2016 21:18
у 18 років уже помічниця нардепів? чим вона їм могла допомогати? вони ж були професіоналами
вона до лучанка Показати IP 13 Листопада 2016 00:59
допомагала їм зняти сексуальне напруження...
Sieger Показати IP 12 Листопада 2016 21:25
Мабуть дівчинка таки професійно працює всіма отворами свого тіла, якщо в таких дупутатів помічником була і таку кар'єру собі побудувала.
Іван Показати IP 12 Листопада 2016 21:28
Гарно в Токіо "нарадила" , так що стала замом.
Роло Томассі Показати IP 12 Листопада 2016 22:28
На Со С@ Ла !!
ТТ Показати IP 13 Листопада 2016 00:20
дивуюся та й годі!!! ну навіщо той зам., який ср*ки регіоналам зачищав....
Лучанка Показати IP 13 Листопада 2016 08:35
Аваков повна Гн*да, ганьба України
До Лучанка Показати IP 13 Листопада 2016 09:40
на всі 100% Ганьба і не тільки аваков ! важче сказати хто не ганьба!
вчора на Показати IP 13 Листопада 2016 09:55
одному з телеканалів було іі інтерв"ю ! Висновок-- з такими радниками нам і війни не треба!
свідомий Показати IP 13 Листопада 2016 14:28
Схаменіться Аваков комендант майдану і як і всі майданівці кришталево чиста людина борець за справедливість і призначаючи замом цю дівку керувався виключно совістю і доцільністю в боротьбі за розбудову демократичної правової держави а не тим місцем про яке ви подумали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus