USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Динамічно і видовищно: у Луцьку відбулися змагання з королеви спорту. Фото

23 Червня 2023 09:31
Відкритий чемпіонат КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №3 Луцької міської ради» з легкої атлетики серед молоді та дорослих визначив переможців у двох видах програми: метання списа та біг на 100 метрів.

Родзинкою чемпіонату, організувати який допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», став динамічний формат змагань.

«Вирішили провести змагання з двох спортивних дисциплін за один день. Така практика коротких і динамічних заходів дуже поширена за кордоном. На один вид зібрали спортсменів – провели, – пояснює голова Федерації легкої атлетики міста Луцька, заслужений тренер України з легкої атлетики Володимир Яловик. – Це дуже ефективно і швидко. Проводимо такий чемпіонат вперше, тому нині тут переважно луцькі спортсмени, але з осені будемо запрошувати атлетів з інших областей».
Загалом у чемпіонаті взяли участь тридцять спортсменів, які представляли команди КЗ ДЮСШ №3 та №4 Луцької міської ради, ЛНТУ, ВНУ імені Лесі Українки, Луцького педагогічного коледжу, міста Ковеля.
Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

Після хвилини пам'яті за загиблими захисниками України та урочистим шикуванням на державний прапор до спортсменів з вітанням звернулася голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
«Ви, спортсмени, – наша гордість – як ніхто знаєте ціну перемоги. Ми розуміємо, що перемога не залежить від того, чи ти маленький, чи великий. Ми бачимо, що перемогу виборює той, кому вона дуже потрібна. Ми показали це нашому клятому ворогу… Нехай вас це надихає, нехай дає вам віру і сили, що ви зможете подолати будь-які перешкоди. Бажаю нашої великої перемоги і бажаю вам перемог у житті. Слава Україні!»
Загалом призові місця розподілилися так:

Переможці в метанні списа:

Іван Шуляк – чоловіки – результат 45,38 м;
Роман Шпік – чоловіки (молодь) – результат 57,82 м;
Марія Барилюк – жінки – результат 36,06 м;
Софія Лопоха – жінки (молодь) – результат 22,82 м.

Переможці в бігу на 100 метрів, чоловіки:

І місце: Давид Буслюк (11,2с);
ІІ місце: Роман Шпік;
ІІІ місце: Роман Наумлюк.

Переможці в бігу на 100 метрів, жінки:

І місце: Єва Якимчук (12,8с);
ІІ місце: Анна Раковець;
ІІІ місце: Єлизавета Вяткіна.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus