USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Динамо» на виїзді програло «Ювентусу» у Лізі чемпіонів

2 Грудня 2020 23:52
Київське «Динамо» розгромно поступилося італійському «Ювентусу» на виїзді у п’ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів – 3:0. Відтак, доля єврокубкової весни для киян вирішиться в наступному турі в матчі з угорським «Ференцварошем».

Очікувано на старті матчу «Ювентус» взяв м’яч під контроль. Перший момент італійці створили на 8 хвилині – К’єза бив з-за меж штрафного, але м’яч рикошетом полетів на кутовий.

Згодом Бущан врятував динамівців після удару головою Маккені, який замикав подачу партнера з кутового.

На 20 хвилині першого свого удару у матчі завдало і «Динамо» – Родрігес пробив вище воріт з-за меж карного майданчика. А через хвилину Бущан діставав м'яч з сітки своїх воріт – К’єза головою замкнув подачу Алекса Сандро – 1:0.

На 30 хвилині подвоювати перевагу італійців міг Роналду, але португалець влучив у поперечину. Відзначимо, що кияни намагалися вибігати в контратаки, але це не надто в них виходило, зокрема і через тактику дрібного фолу в італійців, які таким чином гасили атакувальні потуги «Динамо».

Навіть попри це кияни мали свій шанс, щоб забити – після навісу Вербич скинув під удар Циганкову, а вінгер з вигідної позиції влучив у ногу кіперу туринців Щенсни, не реалізувавши стовідсотковий момент.

На старті другого тайму «Динамо» виглядало активніше за господарів поля, проводячи позиційні атаки. Подача-удар Циганкова на 54 хвилині ледь не залетіла у ворота туринців, але Щенсни зреагував на політ м’яча.

Проте далі туринці увімкнулися в гру. Вже через хвилину після моменту Циганкова в гру змушений був вступати Бущан, відбиваючи удар Роналду. А на 57 хвилині Роналду таки забив, випередивши захисників після прострілу К’єзи та скидки Морати – 2:0.

На 66 хвилині рахунок матчу став розгромним – маючи достатньо часу, Мората класно розібрався у карному майданчику киян, поціливши у ворота – 3:0.

У додатковий час забити гол престижу міг Шапаренко, але Щенсни потягнув його удар.

В підсумку «Ювентус» святкував перемогу, а доля єврокубкової весни для «Динамо» вирішиться у наступному турі в матчі з «Ференцварошем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 3 Грудня 2020 08:45
Навіть сумніву не було, що програють
Пилип Орлик Показати IP 3 Грудня 2020 08:54
Дай цім нещасним калікам футболістам "Динамо" тренера Луческу чи Кварцяного чи Гвардіолу чи Аллегрі чи Конте чи Анчелотті чи Сімеоне чи Моурінью толку бачу ніякого з цього не буде. Видно необхідно було від матері з м'ячем родитися, щоб грати у футбол. У нас в Україні не має таких професіоналів або якщо є, то раз, два, три і все. Позор!!! Просрали Лігу Чемпіонів, надіють просеруть і Лігу Європи. Залишилося програти ще Реброву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus