USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Динамо» втратило ще одного гравця: Гусін помер на місці трагедії

17 Вересня 2014 17:06
Трагічна звістка з автодрому "Чайка" про смерть Андрія Гусіна шокувала вболівальників. Вони висловлюють свій жаль та співчуття родині у соцмережах, - інформує ТСН.

Дехто зізнається, що спершу не повірив у те, що Гусін помер. Загалом люди не можуть отямитися від жахливої звістки, адже за два місяці це вже третя смерть славетних гравців "Динамо".

1 серпня із життя пішов Валентин Белькевич, 9-го не стало Андрія Баля.

Знаменитий київський динамівець Андрій Гусін трагічно загинув у середу в Києві близько 2-ої дня. Як повідомлялося, батько трьох дітей, розбився на смерть, катаючись на автодромі "Чайка". Він вдарився у відбійник і загинув на місці.

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков повідомив, що Гусін помер, не приходячи до тями. "Це ж було 40 днів Балю... Андрій розбився на мотоциклі, смерть на місці, удар у відбійник, близько другої дня. Мотоцикл відлетів... Заднє колесо", - написав Франков на своїй сторінці у twitter.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нона Показати IP 17 Вересня 2014 17:19
Шкода молодих, перспективних людей які відходять з життя, а це х......о живе і радіє життю!!!!!!!!!
Анонім до Нона Показати IP 17 Вересня 2014 17:46
і дочо тикати це слово куди тре і куди не тре.. Вічна і світла память !!!
женя Показати IP 18 Вересня 2014 15:43
я спочатку не повірив що помер андрій гусін дуже шкода мені його співчуваю його сім'ї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus