USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Динамо» зіграло внічию з «Брюгге» та вилетіло з Ліги чемпіонів

13 Серпня 2019 22:29
Зігравши результативну нічию з бельгійським «Брюгге» у другому матчі третього кваліфікаційного раунду – 3:3, київське «Динамо» вилетіло з Ліги чемпіонів та продовжить єврокубковий сезон у Лізі Європи.

Матч відбувся 13 липня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Пропустивши з пенальті у першому таймі, київське «Динамо» мінімально поступилося бельгійському «Брюгге» у першому матчі третього кваліфікаційного раунду – 1:0.

Відтак, у сьогоднішньому матчі киянам обов’язково потрібно було забивати, і вже на 6 хвилини вони виконали це завдання – Миколенко прострілив на Буяльського, який відправив м’яч у сітку воріт «Брюгге» – 1:0.

Динамівці володіли ігровою перевагу, створивши більше моментів, втім бельгійці зуміли відігратися та вийти вперед за підсумками двох зустрічей: Делі головою розстріляв ворота Бойко, скориставшись подачею з кутового Вормера – 1:1.

Тож, на перерву команди пішли з рахунком, який «Динамо» зовсім не влаштовував, адже їм для того, аби виходити до наступного кваліфікаційного раунду, потрібно було забивати два м’ячі.

Вже на 50 хвилині «Динамо» полегшило собі завдання виходу до наступного раундe: кияни вибігли в контратаку, під час якої Вербич накрутив захисника та обвідним ударом поцілив у стійку, м’яч рикошетом відлетів до Шепелєва, а той з кількох метрів забив у пусті ворота – 2:1.

На 82 хвилині Бурда отримав другу жовту та залишив свою команду в меншості. До слова, перше попередження для захисника було доволі сумнівним. Втім, арбітр швидко урівняв склади,видаливши з поля футболіста бельгійської команди Тау за фол проти Бойка.

А на 88 хвилині «Брюгге» фактично вирішило завдання виходу до наступного раунду – гол на ранку Вормера, який зробив рахунок нічийним.

В додатковий час кияни вирвалися вперед – бельгійці зрізали м’яч у власні ворота після кутового. «Динамо» побігло добивати суперника, але знову пропустило – гол забив Опенда.

Відтак, «Динамо» вилетіло з Ліги чемпіонів та продовжить боротьбу у Лізі Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 14 Серпня 2019 06:13
Все , панове, мені ясно в сотий раз. Не буде з "Динамо" великої команди допоки нею будуть керувати соплежуї-власники і нікчеми-тренери.. Адже на світ люди народжуються практично з одинаковими можливостями. . Далі тренери. Після Великого були просто одні 0000000000000. Нас може врятувати Хітцвельд !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus