USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» мінімально поступилося «Брюгге» у Лізі чемпіонів

6 Серпня 2019 23:21
Пропустивши з пенальті у першому таймі, київське «Динамо» мінімально поступилося бельгійському «Брюгге» у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів – 1:0.

Матч відбувся 6 серпня на стадіоні «Ян Брейдел» у Бельгії.

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів віце-чемпіон України київське «Динамо» мав зіграти з віце-чемпіоном Бельгії «Брюгге». Відзначимо, що динамівці зіграли вже дві гри у чемпіонаті та відсвяткували перемогу в Суперкубку України над «Шахтарем», натомість бельгійці зіграли також дві гри у чемпіонаті і в обох виграли. Тож перед Лігою чемпіонів команди знаходилися приблизно в однаковій формі.

Перший тайм

«Динамо» розпочало активніше, і вже на 4 хвилині по воротах чорно-синіх після скидки партнера пробивав Караваєв – вище воріт. Втім вже через дві хвилини бельгійці відповіли небезпекою від ексфорварда «Зорі» Бонавентуре, а за мить по воротах Бойка вже бив Окереке – очевидно, що бельгійці оговталися від стартового тиску киян.

На 15 хвилині Бєсєдін вирвався віч-на-віч з Міньйоле, пройшовши двох оборонців, але з вигідної позиції влучив у бельгійського голкіпера, не зумівши відкрити рахунок.

Обидві команди активно проводили гру – м’ячем володіла то одна, то інша команда, однак стовідсоткових моментів для взяття воріт після моменту Бєсєдіна не було. Хоча варто відзначити, що ближче до тридцятої хвилини бельгійці перехватили ініціативу, зокрема в одному з моментів Бойко вимушений був демонструвати реакцію після удару головою гравця «Брюгге».

А на 36 хвилині активність бельгійців призвела до пенальті – у власному штрафному сфолив Караваєв. До точки підійшов Ванакен, розвівши Бойка та м’яча по різних кутах – 1:0.

«Динамо» ніяк не могло оговтатися після пропущеного голу, бельгійці продовжували володіти ініціативою та створювати моменти. Відтак, на перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів.

Другий тайм

По перерві Олександр Хацкевич вирішив освіжити атаку, зробивши подвійну заміну: замість Караваєва та Бєсєдіна вийшли Циганков та Родрігес. Відзначимо, що для люксембуржця це була дебютна гра за киян.

На початку другої половини зустрічі бельгійці продовжили контролювати м’яч, використовуючи високий пресинг при втраті м’яча. Проведені заміни не приносили жодних дивідендів киянам.

Незважаючи на перевагу господарів поля, на 65 хвилині «Динамо» дотепно розіграло кутовий, після чого пробивав Родрігес – м’яч влучив у захисника бельгійців і, здавалося, рикошетом опуститься за лінію воріт Міньйоле, але цього не сталося, адже захисники встигли вибити «кулястого».

Ближче до 75 хвилини бельгійці дещо віддали ініціативу, дозволивши динамівцям провести кілька атак. Втім, саме бельгійці могли подвоювати перевагу, однак м’яч після удару Схіверса пролетів в лічених сантиметрах від стійки Бойка.

«Динамо», своєю чергою, також намагалося забити, але удар де Пени з-за меж карного майданчика був занадто сильним.

Відтак, кияни мінімально поступилися на виїзді, матч-відповідь відбудеться 13 серпня у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 7 Серпня 2019 10:33
Добре що так, міг бути рахунок 2:0, 3:0. Особисто я, не сумнівався, що наші програють.
Шахтар Показати IP 7 Серпня 2019 23:10
Це ж динамо хто б сумнівався що вони програють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus