USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Динамо» вилетіло… до Барселони

28 Вересня 2009 15:36
Сьогодні київське «Динамо» вирушило до Іспанії, де завтра в рамках другого туру групового турніру Ліги Чемпіонів УЄФА зустрінеться з каталонською «Барселоною». До матчу готується і нападаючий Андрій Шевченко, що отримав травму в матчі Чемпіонату України проти луганської «Зорі». Про це 28 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Головний тренер команди Валерій Газзаєв узяв на матч 22-х гравців: 
Воротарі: Шовковський, Богуш. 
Захисники: Бетао, Діакате, Михалик, Мандзюк, Хачеріді, Алмейда. 
Півзахисники: Гіоане, Вукоєвич, Єрьоменко, Гусєв, Маграо, Юссуф, Гармаш, Нінкович, Петров. 
Нападаючі: Шевченко, Мілевський, Кравець, Зозуля, Ярмоленко. 
У складі присутні захисник Тарас Михалик і нападаючий Артем Кравець, які практично залікували перенесені травми. До заявки не потрапив Олександр Алієв, який продовжує відновлення після ушкодження. Також до складу делегації ввійшли молоді півзахисники Денис Гармаш і Кирило Петров. До матчу готується і нападаючий Андрій Шевченко, що отримав ушкодження в матчі Чемпіонату України проти луганської «Зорі», – передає Кореспондент
Нагадаємо, що матч другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів «Барселона» - «Динамо» відбудеться завтра, 29 вересня , о 21.45.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus