USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Можлива провокація облспоживспілки», – директор «Луцьких ринків» про пожежу

11 Червня 2018 18:15
Директор комунального підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук не відкидає можливості того, що сьогоднішнє намагання підпалу рядів «Завокзального ринку» є провокацією Волинської облспоживспілки.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, нещодавно з Волинською обласною спілкою споживчих товариств розірвали договір оренди земельної ділянки для обслуговування ринку «Завокзальний» на вулиці Карпенка-Карого, 1, оскільки керівництво облспоживспілки порушувало умови договору оренди землі, а також здійснило чимало інших порушень.

«Можливо це певна провокація облспоживспілки. Ми лише реєструємо ділянки і ще ні з ким не спілкувалися (з підприємців, - ВН). Ми займаємося своєю рутинною роботою, зокрема формуванням тарифу», - наголосив Ігор Корольчук.

Також він зауважив, що йому відомі випадки, коли один з керівників облспоживспілки страхував свої будинки, підпалював їх, а тоді отримував страховку, звинувачуючи у підпалі інших людей.

«Я чув про випадки, коли один з керівників Волинської облспоживспілки підпалював свої застраховані будинки, а тоді отримував за них страховку, звинувачуючи у підпалі інших людей. Проте ми не будемо вестися на жодні провокації. Якщо вони хочуть судитися – нехай судяться. Ми прийшли працювати на благо підприємців і наповнювати міський бюджет», - каже директор «Луцьких ринків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Червня 2018 18:33
А чому не було новини що щось десь горіло???
взавтра Показати IP 11 Червня 2018 19:27
Іовєнко буде отжигати і сьогодні отжигати..бабка аж помолодєла..
підприємець Показати IP 11 Червня 2018 20:51
90 грн орендплати за квадратний метр це дуже, дуже дорого, не говорячи вже 110 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus