USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор одного з лісгоспів Волині опинився «під прицілом» прокуратури

28 Травня 2009 09:33
Держгірпромнагляд направив матеріали у прокуратуру на директора ДП «Ківерцівське лісове господарство». Про це 28 травня інформують «Волинські Новини».
 
Територіальне управління Держгірпромнагляду по Волинській області направило матеріали у прокуратуру Ківерцівського району для прийняття рішення щодо порушення (не порушення) кримінальної справи відносно директора ДП «Ківерцівське лісове господарство».
 
Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду по Волинської області, на підприємстві експлуатуються вантажопідіймальні крани та котли, яким не проведено технічний огляд та позачергове технічне опосвідчення. Оскільки ці об’єкти експлуатуються з порушеннями нормативно-правових актів із питань охорони праці і цим створюється загроза травмуванню працівників, посадовими особами теруправління було видано приписи та розпорядження на заборону експлуатації зазначених об’єктів підвищеної небезпеки. За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто головного інженера підприємства, начальника деревообробного цеху та начальника лісокомплексу.
 
У результаті повторної перевірки, яка проводилася у травні, з’ясувалося, що у Ківерцівському лісовому господарстві не усунуто порушення, вказані у приписах, а вантажопідіймальні крани та котли, незважаючи на заборону, експлуатуються далі. За невиконання законних вимог теруправління директора підприємства Рибчинського О.П. притягнуто до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus