USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директор волинського дитсадка попався на хабарі

22 Липня 2008 12:21

На Волині працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області викрили посадову особу дошкільного навчального закладу, яка вимагала та отримала хабарі від місцевих жителів за сприяння останнім в оформленні та влаштуванні їхніх дітей до згаданого закладу. Про це «Волинським Новинам» 22 липня повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Наразі задукоментовано 11 фактів на загальну суму понад 10 тисяч гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).
Працівники міліції проводяться заходи з метою виявлення інших фактів злочинної діяльності керівника дошкільного закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus