USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Директора Луцького КХП судитимуть за невиплату зарплати

7 Липня 2015 13:19
Проти директора Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Вадима Гранюка відкрили кримінальне провадження за невиплату зарплати працівникам.

Про це власкору «Вголосу» повідомили працівники підприємства.

Як розповіли працівники, на підприємстві зарплату не платять з квітня. А дехто не отримав зарплати ще за березень.

«Новопризначений директор Вадим Гранюк розповідає публічно, що на підприємстві все гаразд. Насправді люди кілька місяців не отримують зарплату, а підприємство на межі банкрутства. У зв’язку з цим прокуратура Луцького району порушила кримінальне провадження проти директора», –розповів працівник підприємства.

На початку травня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на луцькому комбінаті хлібопродуктів вже четвертий місяць не виплачують зарплату, хоча керівництво в особі директора Вадима Гранюка заявляє протилежне.

Як відомо, нинішнього директора Луцького КХП №2 Вадима Гранюка пролобіював на посаду голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus