USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький КХП №2 розпочне роботу

16 Березня 2015 18:22
Помольну партію на підприємстві планують сформувати найближчими днями, - повідомляє виконувач обов’язків директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Вадим Гранюк.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 16 березня.

Так, Вадим Гранюк повідомив, що держрезерв повернув дебіторську заборгованість у сумі 2 мільйона гривень, завдяки чому підприємство виплатило борги із заробітної плати та погасило борг за електроенергію. Ці кошти, з його слів, створили хороше підґрунтя для початку року. Зараз на підприємстві знаходиться 12,227 тисяч тонн зерна з яких 8,783 – запас для резерву, 1,4 тисячі тонн – запаси державної продовольчої зернової корпорації, 864 тонни – аграрного фонду.

З його слів, є попереднє погодження у кількості до тисячі тонн, у четвер завели перші 100 тонн зерна. З дня на день планують сформувати помольну партію та почати роботу.

Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, Міністерство агрополітики звернулося до облдержадміністрації з проханням надати пропозиції з забезпечення хлібопекарів борошном та вказати потребу області в борошні.

Це свідчить про те, що аграрний фонд та Міністерство нині налаштовані на співпрацю з КХП №2, тож підприємству потрібно докласти усіх зусиль, щоб більше не довелося ввозити на Волинь борошно з-за меж області. Він наголосив, що ціна хліба багато в чому залежатиме від того, наскільки область буде забезпеченою борошном власного виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Презент Показати IP 16 Березня 2015 18:54
В свій час на КХП-2 працював нині засуджений злочинець Батов Г.Ф. Отримав 3-х кімнатну квартиру. На комбінаті ще повинні бути працівники тих часів, які згадують голову профкому Батова незлим тихим словом (квартиру отримав своєю підлістю - поза чергою). - Луцьке ВПУ, де працює сьогодні злодій - хабарник Батов, готове повернути цього "спеціаліста" комбінату "безвоздмездно".
ав Показати IP 16 Березня 2015 18:59
заіка людина алфьорова
555 до ав Показати IP 17 Березня 2015 07:48
коментар було видалено
зайдіть на сайт Бато Показати IP 17 Березня 2015 21:58
Прибувши в Луцьк з братньої России, Батов діяв за правилом: "любая работа на любом предприятии, где дают квартири: очередь значения не имеет - квартиру возьмем". Влаштувавшись на млин, що будувався (сьогодні КХП-2) і зрозумівши, що правдою квартиру не отримає, він почав збувати з черги простих роботяг шляхом підпоювання їх, "закладання" їх начальству і т.д., аж поки не підігнав чергу під себе. І таки отримав квартиру: не 3-х кімнатну, як сказано в "Презента", а 4-х кімнатну по вулиці Станіславського. Особливими успіхами в роботі Батов не відзначався, Тодішній директор млина, що будувався, Ромсік, характеризував його одним словом: " ДУБЕШКА". Отримавши квартиру, Батов негайно звільнився і перейшов на ДПЗ-28, де подружився з Кравчуком С., чим уберіг себе від розправи працівників млина, які по його милості позбулися законного права отримати житло... З ДПЗ Батов емігрував у ПТУ-9, де після краху Хомік при сприянні "друга" Славіка став директором і отримав ще 3-х кімнатну квартиру. Довго керувати, правда, не прийшлось - отримав судимість за вимагання в учнів грошей, але зумів залишитись викладачем ( вчить учнів на своєму підлому і злочинному досвіді)...Прокуратурою м. Луцька порушено ще десяток кримінальних проваджень по Батову, але до суду справи не передаються: "друзі" допомагають уникнути заслуженого кримінального покарання. - Надто багато "спеціалістів" прибуло в Україну з "братньої" России. Поприживались. В результаті маємо сьогодні в Україні те, що маємо ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus