USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Директора луцької фабрики звільнили від криміналу

5 Жовтня 2015 13:47
Прокуратура області скерувала до суду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності за несплату податків генерального директора ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика», який сплатив до бюджету усі донараховані податкові зобов’язання та штрафні санкції.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час досудового розслідування встановили, що 49-річний посадовець упродовж листопада-грудня 2014 року умисно ухилився від сплати понад 2 мільйонів гривень податку на додану вартість, безпідставно задекларувавши до складу податкового кредиту товариства суми ПДВ від фіктивних суб’єктів господарювання, зареєстрованих на підставних осіб.

До притягнення його до кримінальної відповідальності директор фабрики сплатив до бюджету в повному обсязі усі несплачені податки, а також штрафні санкції в розмірі понад мільйон гривень. Відтак, суд задовольнив клопотання прокуратури та закрив кримінальне провадження щодо нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vigilante Показати IP 5 Жовтня 2015 14:36
В нас дуже дивна країна. Вкрав і не попався - молодець, жизнь удалась. А вкрав і попався - ну що ж поробиш, віддай крадене, і нічого тобі не буде. Тобто ризик сісти за грати - нульовий в будь якому випадку. Корупцію в цій країні не перемогти, поки не буде нормальних законів. Або масових розстрілів для початку.
DED Показати IP 5 Жовтня 2015 16:04
http://lkrk.com.ua/ua/leadership/ - тут про того, хто є генеральним. Думаю, не він вирішував, платити чи не платити, скоріш за все, цей наказ дав власник. Але в нашій країні до цих людей правоохоронці не доберуться. Ці люди приховують свої імена))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus