USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Директора Львівського бронетанкового заводу арештували

15 Липня 2017 14:26
Солом'янський районний суд Києва призначив директору Львівського бронетанкового заводу Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту.

Про це повідомляє Центр протидії корупції на своїй сторінці у Facebook.

"60 днів арешту або 2 млн грн застави для мільйонера Тимківа, директора Львівського бронетанкового. Що таке 2 лями для людини, у якої тільки годинників в декларації на декілька мільйонів?!" - обурилися у ЦПК.

Окрім цього зазначається, що на засіданні суду були також присутні п'ятеро депутатів від партій БПП та "Батьківщина", які були готові взяти Тимківа на поруки, - Валерій Пацкан, Юрій Соловей, Микола Паламарчук, Сергій Алєксєєв та Валерій Дубіль.

Нагадаємо, 14 липня працівники Національного антикорупційного бюро України затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка, а також трьох високопосадових військовослужбовців, яких підозрюють у розтраті бюджетних коштів на суму майже 30 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(позор) Показати IP 15 Липня 2017 14:43
Сьогодні арештували а завтра відпустять . Спортивна рибалка на каналі *дискавері*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus