USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Директора однієї з залізниць підозрюють у схемах із закупівлею вугілля

12 Жовтня 2021 20:54
Слідчі Національного антикорупційного бюро оголосили підозру виконавчому директору філії «Південно-Західна залізниця» Артему Мироновичу. Через це його тимчасово відсторонили від посади.

Про це повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці», передає Громадське.

Слідчі висунули йому підозру через можливі зловживання при закупівлі вугілля філією «Пасажирська компанія» у 2018 році, де в той час він обіймав керівну посаду.

У цій справі на вимогу слідчих посадовець з’явився до НАБУ як свідок, а вже під час допиту йому вручили підозру.

За даним фактом Апарат директора з економічної та інформаційної безпеки «Укрзалізниці» також розпочав службову перевірку. У компанії наголошують, що готові надавати правоохоронцям усю необхідну інформацію.

Після отримання підозри Артем Миронович звернувся до «Укрзалізниці» з проханням про тимчасове відсторонення його від посади на період службової перевірки.

Виконувачем обов’язків керівника регіональної філії «Південно-Західна залізниця» призначили заступника директора цієї регіональної філії Андрія Букіна.

Що відомо про Артема Мироновича?

Як писали в «Укрзалізниці», до призначення на цю посаду Артем Миронович працював у залізничній галузі з 2015 по 2019 рік. Зокрема, був заступником директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця», а з 2018 по 2019 рік — заступником директора філії «Пасажирська компанія».

До залізничної галузі Артем Миронович працював головою правління Корпорації «Укрбудматеріали», директором філії Amberger Kaolinwerke (Німеччина) та генеральним директором Корпорації «Інтелгруп».

Він закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Києво-Могилянська академія» (магістерська програма з економіки «EERC», пізніше — KSE) та Кримський інститут бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus