USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дискредитує Україну: Азарову оголосили ще одну підозру

2 Листопада 2023 10:54
Колишньому прем'єр-міністрові України часів Віктора Януковича Миколі Азарову повідомили про нову підозру щодо інформаційної діяльності на користь росії.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Азарову висунули підозру за статтями Кримінального Кодексу України:

ч. 3 ст. 109 – дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади;

ч. 6 ст. 111-1 – колабораційна діяльність;

ч. 3 ст. 436-2 – виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників.

Слідчі зазначають, що Азаров регулярно бере участь в ефірах російських каналів. Через росЗМІ та інтернет він здійснює інформаційну діяльність на користь росії: виправдовує збройну агресію проти України та окупацію, закликає до насильницької зміни української влади, називає події в Бучі «фейком», а вторгнення – «порятунком Донецька» тощо.

Шляхом просування російських наративів, він проводить інформаційну діяльність, спрямовану на дискредитацію української держави.

Нагадаємо, експрем’єр Азаров з 2014 року переховується на території росії. В Україні йому закидають державну зраду, зокрема у справі про Харківські угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 2 Листопада 2023 14:35
Правду вiн говорить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus