USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дитячі команди «Волині» вдало виступили у регулярному чемпіонаті ДЮФЛ

2 Червня 2017 17:54
Попри фіаско головної футбольної команди області, дитячі колективи «Волині» цього року знову тішать. У попередні два роки вихованці тренерів Володимира Гапона та Романа Степанова грали у фінальному турнірі Дитячо-юнацької ліги України. Цього сезону відразу три команди ДЮФШ «Волинь» мають можливість вирватися до еліт-раунду ДЮФЛУ. У своїх групах юні «хрестоносці» дружно посіли другі місця і 3 та 10 червня зіграють стикові матчі з командами іншої географічної зони.

Отож, «Волинь» U-15 боротиметься за право зіграти у фіналі зі львівським «УФК – Карпати». Команда тренерів Олександра Антонюка та Сергія Богунова дуже потужно провела весняну частину чемпіонату і, попри кадрові втрати, зуміла вибитися в лідери своєї групи.

«Волинь» U-16 першу позицію у своїй групі втратила тільки в останньому матчі, пропустивши вперед київську «Оболонь». Стиковий матч за право грати у фіналі ДЮФЛУ колектив тренерів Олександра Стадницького і Володимира Гащина проведе проти чернівецької «Буковини». І U-15, і U-16 перші матчі зіграють 3 червня вдома на стадіоні, що на вулиці Дубнівській.

Команда U-17 також увесь чемпіонат трималася у верхній частині таблиці й з другого місця змагатиметься за фінальну частину. Частина гравців команди Андрія Петрова уже мають смак виступів у юніорському чемпіонаті України U-19. Стиковий двобій ця команда ДЮФШ «Волинь» проведе проти сильного львівського «УФК – Карпати». Перший матч відбудеться 3 червня у Львові, відповідь – 10 червня в Луцьку.

Кваліфікувалася до свого стикового матчу в першій лізі дитячо-юнацької ліги України й команда U-15 ковельського ФК «Ковель-Волинь». За право зіграти у фінальному турнірі ковельчани змагатимуться із тернопільською ДЮСШ (3 і 10 червня). Фото Миколи Мартинюка
Аби у майбутньому мати з ким повертатися в Прем’єр-лігу, «Волинь» мусить загартовувати таланти
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus