USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДЮСШ «Спартак» у Луцьку дадуть гроші. Але за I квартал

22 Квітня 2016 13:12
Виділяючи гроші на зарплату тренерам ДЮСШ «Спартак» в Луцьку, депутати попередили, що більше коштів не дадуть.

226 тисяч гривень, щоб покрити зарплату тренерів ДЮСШ «Спартак» у першому кварталі, пропонують виділити з міського бюджету. Але далі її не підтримуватимуть, оскільки ДЮСШ не є комунальним закладом.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань фінансів та бюджету 21 квітня.

Нагадаємо, ДЮСШ «Спартак» передали на фінансування місцевих бюджетів. Але майновий комплекс, як і сама школа, на балансі міської ради не перебувають.

Комплекс «Спартак» є власністю ГО ФСТ «Спартак». З організацією в міській раді намагалися домовитися щодо передачі об’єкта у комунальну власність аби створити нову ДЮСШ спільно з ФСТ «Спартак» та брати приміщення на утримання. Але домовитися не вдалося. Ситуація досить складна: наразі 40 тренерів двох ДЮСШ не отримують фінансування, створити ДЮСШ з цих тренерів без приміщення неможливо, а використовувати це приміщення поки не можна, тому що воно перебуває у власності громадської організації.

Під час засідання комісії голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Юрій Волинець пояснив, що до міської ради звернулися батьки вихованців ДЮСШ «Спартак» з проханням підтримати школу. Адже там займається чимало діток. Тим паче, вихованці школи мають непогані результати: четверо з них є кандидатами на участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро і представлятимуть Луцьк на цих змаганнях.

Тому ДЮСШ «Спартак» пропонують виділити 226 тисяч як допомогу громадській організації, щоб можна було виплатити зарплату тренерам за перший квартал. Ці кошти зняли з видатків на ремонт клубів КЗ «Спорт для всіх», але в спорткомітеті просять повернути ці 226 тисяч гривень під час розподілу перевиконання бюджету.

Засновником ДЮСШ є обласне ФСТ «Спартак», там тренують дітей за кількома видами спорту: художня гімнастика, легка атлетика, фехтування (секція єдина в області, адже має відповідне приміщення) та важка атлетика.

Саме приміщення – не опалюється, тож взимку в ньому практично не займаються. Чи стане воно комунальним – теж питання.

Урешті, депутати домовилися, що виділять 226 тисяч гривень ДЮСШ «Спартак» аби тренерам виплатили зарплату, але тільки за перший квартал. Більше грошей цій громадській організації не дадуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
спартак Показати IP 22 Квітня 2016 14:03
а хіба можна ділити дітей на комунальних та спартаківських? це ужас, що твориться! хіба не ясно, що приміщення хоче забрати якийсь "крутелик"!
спартак Показати IP 22 Квітня 2016 14:05
на волині розпочався дерибан спортивних споруд!!! це вже останнє, що залишилось!
старт Показати IP 22 Квітня 2016 20:59
кому даете гроші на вітер ми батьки ім платимо по 200 дол
спартак до старт Показати IP 22 Квітня 2016 22:40
якщо це так, навіщо ховатись! напишіть кому платите і коли! а так одна болтавня!
Батько до старт Показати IP 25 Квітня 2016 18:58
Моя дитина займається і нічого не платить....балтун... покажися так і хочеться обійняти і дуже міцно притулити до себе))))
до спартак Показати IP 23 Квітня 2016 14:18
записи скоро передамо в міську раду та прокуратуру там і побачите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus