USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дизайнер з Луцька розробив для Міносвіти логотип і шрифт

29 Жовтня 2017 21:46
Прості чіткі лінії та лаконічні зображення – такий стиль використав луцький дизайнер Кирил Ткачов, розробляючи логотип і шрифт для Міністерства освіти і науки України.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Так, друзі, ось тепер можна! Офіційно затверджений стиль Міністерства освіти і науки України. Моя робота – шрифт і логотип», - зазначив він.

Як повідомляють у відомстві, до сьогодні МОН не мало єдиного стилю. Не були зафіксовані ані кольорова гама, ані шрифти, ані правила розміщення. Не існувало єдиного офіційного логотипу міністерства і одночасно використовувались декілька неофіційних. Це ускладнює комунікацію і робить образ міністерства менш привабливим.

На офіційному сайті МОН йдеться про те, що новий стиль допоможе зробити всі види комунікації міністерства сучасними та відкритими. Ми відмовляємося від золотих тиснень, штучної псевдорозкоші на користь простих чітких ліній і лаконічних зображень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любомир Показати IP 30 Жовтня 2017 00:51
Тисячі людей з будь-якою освітою показати цей символ і поставити завдання відгадати, що він може означати - результат, можна передбачити... МАЯЧНЯ... Прикро, що мільйони людей будуть дивитись на це і тупо втикати в ці дві крапки.
лучанин Показати IP 30 Жовтня 2017 13:06
так само замість кола міг би бути і квадрат чи інша геометрична фігура. Дуже "круте" рішення.
Лic Показати IP 31 Жовтня 2017 11:54
Яке мiнiстерство, такий i логотип : D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus