USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дизайнерка зобразила на листівках «злачні» туристичні місця у Луцьку

21 Серпня 2015 17:24
24-річна дизайнерка із Луцька Катя Яцушек зобразила на листівках місця міста, де варто побувати туристам. Дівчина передала партію своїх робіт волонтерам, аби допомогти бійцям. Про це інформує Громадське Волинь.

Дівчина займається графічним дизайном та живописом. Закінчила Львівську національну академію мистецтв. Зараз працює вдома.

Катя створила серію листівок про життя Луцька. Частину із них віддала волонтерам Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО.

«Я їх малювала для популяризації туризму в Луцьку. Вони і зараз продаються в замку та інших крамничках. Коли в нас настала така ситуація у країні, треба допомагати солдатам хто чим може. Я багато часу не маю, щоб в якийсь інший спосіб це робити, тому вирішила допомогти так, як вмію», – каже про свою ініціативу дівчина.

У координаційному центрі дуже вдячні Каті за більше, ніж 30 оригінальних листівок, гроші від реалізації яких підуть на потреби учасників АТО:

«Наразі вже реалізували на суму близько 500 гривень. Листівки ще залишилися, і в майбутньому ми через «Facebook» будемо реалізовувати далі», – зазначає волонтер координаційного центру Інна Голдованська. Жінка каже, що люди охоче купують оригінальні дизайнерські листівки: «Одна дівчини купила 4 різні за 100 гривень».

Це ще раз доводить, що творчий підхід до будь-якої роботи приводить врешті-решт до чудових результатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus