USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра гумористи «Дизель шоу» везуть до Луцька програму без політики

10 Травня 2018 15:38
Відомі українські гумористи розпочинають весняний тур Україною, який може стати рекордним. Нові жарти, море позитиву та гарного настрою обіцяють організатори.

До Луцька гумористи завітають 11 травня. Концерт відбудеться у РЦ Промінь о 19.00.

Як інформує ОГО, попередній весняний тур «Дизель Шоу» «Весна смішна» став національним рекордсменом - гумористи дали 38 концертів і увійшли до Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру».

Новий тур «Навколо України» на підтримку першого комедійного серіалу «Папанькі» виробництва «Дизель Студіо» обіцяє побити цей рекорд.

За три місяці гумористи виступлять в 37-ми містах країни - від великих центрів до найвіддаленіших містечок - а ось концертів буде набагато більше, адже в деяких містах їх буде два.

«Дизелі» представлять нову весняну програму - концертні номери, сценки, пісні і танці. Багато номерів глядачі в залах побачать раніше, ніж телеглядачі!

Традиційно - це буде яскраве шоу без політики. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші шанувальників «Дизель шоу».

Крім того, навесні акторів «Дизель Студіо» можна буде побачити в нових сезонах скетч-кома «На трьох» і в прем'єрі нового комедійного серіалу «Папанькі», знятого силами «Дизель Студіо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus