USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Джаз у Луцьку приваблює навіть народних депутатів

24 Травня 2009 10:00
У Луцькому замку 23 травня відкрився міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2009», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Відкрив фестиваль його організатор – Президент Волинської обласної громадської організації «Луцький джаз-клуб» Олег Баковський. «Луцьк стає центром проведення джазових імпрез», – стверджує заступник Луцького міського голови Анатолія Пархом'юк. Заступник начальника управління культури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Василь Ворон розповів про історію фестивалю «Музичні діалоги».
 
Після офіційного відкриття виступив луцький джаз-колектив «Резус-Блюз». Згодом Анатолій Пархом'юк разом з Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Томашем Яніком нагородили переможців та призерів міжнародної європейської олімпіади.
 
Цікаво, що серед відвідувачів «Музичних діалогів» були як молодь, так і відомі люди. Зокрема, можна було помітити народного депутата України, лідера Української республіканської партії «Собор» Анатолія Матвієнка, директора Мистецького об’єднання ‘»Дзиґа» Маркіяна Іващишина, начальника управління культури та туризму Волинської ОДА Володимира Лисюка, начальника управління культури Луцької міськради Юрія Войнаровського та інших.
 
У фестивалі «Музичні діалоги 2009» також беруть участь такі виконавці: «ShokolaD» (Львів), «Apple Tea» (Білорусь), оркестр «VITO» (Львів), джаз-тріо Олега Баковського (Луцьк), «DWOOTHO» (Польща), джаз-квартет Жана-П'єра Фрьолі (Україна-Німеччина),  джаз-тріо Дмитра (Бобіна) Александрова (Київ).
 
Джазове дійство відбуватиметься два дні – 23 та 24 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus