USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Джон Керрі розповів, як США завадили Кремлю захопити Київ

1 Грудня 2016 09:40
Держсекретар США під час одного зі своїх виступів розповів про те, як американці завадили Путіну захопити Київ, - повідомляють на офіційній сторінці Посольства США в Україні у Facebook.

Виступаючи на конференції "Жіночої зовнішньополітичної групи", Джон Керрі повідомив, що завдяки санкціям і всілякій підтримці України з боку Америки, вдалося розвіяти міф Кремля про те, що можна легко захопити Київ. На думку Керрі, росіяни заплатили за свою зухвалість високу ціну.

"Ми непохитні у підтримці демократичної України, а ті, хто скаржаться, повинні подивитися на реалії: наші санкції, наша участь, наша підтримка України насправді перешкодили сподіванням Росії на те, що можна легко дістатися Києва. І протягом останнього року вони заплатили величезну ціну в результаті цих санкцій", - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 1 Грудня 2016 10:24
Не перефразуйте виступ Керрі. В нього "Не захопити Київ" а " перешкодили сподіванням Росії на те, що можна легко дістатися Києва".А по оригіналу "перешкодили мріям Росії розширити на Київ свою сферу впливу". Читаєш і тошнить. По принципу, що піпл все сприйме за правду(схаває).
Анонім до Активіст Показати IP 1 Грудня 2016 13:02
Спасибо за комментарий! Верно подметили!
Анонім Показати IP 1 Грудня 2016 10:49
Среди баб такое, может, и прокатит. Ещё они там после того, как убедились, что с российской угрозой теперь точно покончено, делились рецептами пончиков.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus