USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Джонсону та членам його уряду заборонили їздити до Росії

16 Квітня 2022 15:56
Росія закрила в'їзд на свою територію для прем'єрміністра Великобританії Бориса Джонсона та кількох членів його уряду.

Про це повідомляє сайт МЗС РФ, пише УП.

«Цей крок зроблено у відповідь на розв'язування Лондоном широкої інформаційно-політичної кампанії, спрямованої на міжнародну ізоляцію Росії, створення умов для стримування нашої країни та задушення вітчизняної економіки», – йдеться у повідомленні.

До списку тих, кому заборонено в'їзд до Росії, потрапили, окрім Джонсона, міністр юстиції Домінік Рааб, міністр закордонних справ Елізабет Трасс, міністр оборони Бен Уоллес, міністр транспорту Грант Шаппс, міністр внутрішніх справ Пріті Пател, міністр фінансів Ріші Сунак.

Нев’їзні в РФ тепер і міністр підприємництва, енергетики та промислової стратегії Квазі Квартенг, міністр цифровізації, культури, ЗМІ та спорту Надін Дорріс, заступник міністра оборони Джеймс Хіпі, перший міністр Шотландії Нікола Стерджен, генпрокурор Англії та Уельсу Суелла Браверман і депутат парламенту – експрем’єр Великобританії Тереза ​​Мей.

У МЗС РФ заявили, що керівництво Великобританії нібито «навмисно нагнітає обстановку навколо України, накачуючи київський режим летальними озброєннями та координуючи аналогічні зусилля з боку НАТО».

Також російське відомство зачепило те, що Лондон «посилено підштовхує не лише своїх західних союзників, а й інші країни до запровадження широкомасштабних антиросійських санкцій».

Росіяни також додали, що найближчим часом буде розширення списку британських політиків, яким заборонять в’їзд в Росію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ми усі Показати IP 16 Квітня 2022 17:43
Доведеться Джонсону та К" відвідувати інший зоопарк, та таких тварин як у московському він ніде не побачить...але то таке)
Петро Показати IP 16 Квітня 2022 18:53
Як Борис переживе це? Спав мабуть і марив побувати в мухосранську і поласувати "блінамі с лапати"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus