USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Джип, який купив Кузьма «Скрябін», відправили в АТО

4 Лютого 2015 08:16
10 розфарбованих під зимовий камуфляж позашляховиків волонтери відправили у зону АТО. Про це інформує канал 24.

Всі машини, які відправляються до військових на передову, українці купили і мінімально модернізували за власний рахунок.

Загальна вартість джипів, більшість з яких пригнали з Великої Британії та Німеччини, склала 15 тисяч євро.

Щоб бійці знали, хто передав позашляховики, їх позначають спеціальними позивними. Приміром "Бабуся" — означає, що машину купили родичі бійців. Ще одна машина, яка відправиться на передову, називається "Кузьма" — її встиг купити лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко.

Нагадаємо, 2 лютого, легендарний співак загинув у жахливій ДТП. Його автомобіль «Toyota Sequoia» зіткнувся з молоковозом. Удар був такої сили, що молоковоз винесло в кювет, а автомобіль співака сильно постраждав. Андрій був за кермом автомобіля, від отриманих травм загинув на місці події.

Раніше повідомлялося, що українські волонтери разом з небайдужими інженерами за власний рахунок розробляють бронещити. Бронещит розроблений спеціально для штурмових бригад українських військових, які ведуть бої безпосередньо у містах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus