USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екологи не задоволені Цуманським лісгоспом

12 Жовтня 2010 16:29
Держекоінспекція Волині у вересні провела планову перевірку ДП «Цуманське ЛГ».
При обстеженні ділянок рубок головного користування, рубок догляду за лісом та інших рубок лісництв виявлено ряд порушень, повідомили у прес-службі Держекоінспекції.
Зокрема виявлено, що лісовідновні рубки проводяться в експлуатаційних лісах, у середньовікових та пристигаючих насадженнях, допускаються несвоєчасні очищення місць рубок, захаращення просік, доріг, смуг завширшки 30 метрів, що прилягають до лісосіки.
Екологи встановили, що порушуються терміни проведення санітарних рубок, не вивезиться з лісосік деревина у встановлений термін.
При проведенні натурної перевірки лісових насаджень було виявлено самовільні рубки на території Партизанського, Сильненського та Берестянського лісництв.
У ході перевірки інспектори склали 26 протоколів про адмінпорушення та притягнули до відповідальності 18 посадових осіб на загальну суму 2,550 гривень.
За завдану шкоду навколишньому природному середовищу буде нарахована претензія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus