USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА не задоволені станом приміщення

12 Квітня 2011 14:44
Працівники Волинської облдержадміністрації не задоволені станом тих приміщень, якими користуються, і нарікають на безгосподарність підприємства, котре здає в їм в оренду будівлю «білого дому».
Про це 12 квітня йшлося під час засідання постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Керівника комунального підприємства «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктора Талашка звинувачують у завищенні видатків на оплату праці працівників, відсутності належного обліку фактичного робочого часу прибиральниць, у несвоєчасному ремонті службових приміщень.
Заступник голови Волинської ОДА Станіслав Ющик звернувся до членів комісії за таку недбалість покарати посадовця та оголосити догану Віктору Талашку.
«В минулому році проблема почалася з того, що працівникам, виявляється, не підвищували заробітної платні. У цьому році керівництво підприємства знову звернулося з проханням збільшити видатки на фонд оплати праці. Але ми перевірили, і не все там так просто», - запевнив депутатів Святослав Ющик.
За словами посадовця, керівник «Управління будинком Волинської обласної ради» нараховує собі та своїм працівникам забагато премій, тим часом як у приміщенні адміністрації не проводяться поточні роботи, ані внутрішні, ані зовнішні.
«Таким чином, у зв’язку з неякісним обслуговуванням і утриманням внутрішньобудинкових приміщень, зокрема сходових кліток, коридорів, необхідністю проведення зовнішніх ремонтних робіт будинку обласної ради ми припиняємо внесення платежів», - зазначив Ющик.
Тим часом керівник КП «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктор Талашко себе винним не вважає, а великі видатки на зарплатню своїм працівникам пояснює дорогими послугами Державної служби охорони при УМВС в області.
«Працівникам міліції, які сидять у фойє, доводиться платити 45 гривень в годину», - розповів Талашко.
Члени депутатської комісії вирішили зобов’язати Талашка переглянути кошторис витрат установи, оптимізувати штатний розпис, а премії «самому собі» видавати лише за погодженням з органом управління майном, тобто обласною радою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
друг Показати IP 12 Квітня 2011 16:26
Як би Ви, шановні уважно слухали засідання, то б знали, що це комунальна установа, а не комунальне підприємство, тупаки
selecty до друг Показати IP 12 Квітня 2011 19:02
а яка між ними різниця?
Гість* Показати IP 12 Квітня 2011 22:45
мета діяльності підприємства - отримувати прибуток, а установа - є неприбутковою організацією
price Показати IP 13 Квітня 2011 08:50
А ви знаєте яка зарплата у цього "​​директора" комунального підприємства «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктора Талашка - біля 6 тисяч гривень! Як вам комунальне підприємсто?! І це дядько, який бігає і нічого не робить, тільки прибиральницями керує. Наводьте порядки шановні, а то де справедливість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus