USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Економія повинна починатись із чоловічого туалету Луцької міськради? ВІДЕО

13 Січня 2009 18:08
Якщо підприємству «Луцьксвітло» не заплатять вісімдесят тисяч гривень, то ціле місто залишиться без світла. Про це розповів секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков під час апаратної наради 13 грудня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Анатолій Бірюков закликав присутніх на нараді максимально економити електроенергію. «Якщо вже день на вулиці, то навіщо та лампочка горить у тому коридорі?» – зауважив секретар. Також як приклад він розповів про чоловічий туалет у приміщенні Луцької міськради: «Там в одній кімнаті п’ять лампочок, а в іншій – три. Стоять люди, ту цигарку палять, а світло горить».
 
Такі ж зауваження стосуються й інших установ міста. Таким чином, за словами Анатолія Бірюкова, якщо одна-три лампочки по всіх підприємствах не будуть горіти даремно, вдасться зекономити чималі кошти.
 
Секретар міськради розповів, що 12 січня від підприємства «Луцьксвітло» надійшла заява про те, що якщо їм не заплатять вісімдесят тисяч гривень, то ціле місто буде відключене від світла. На його думку, саме така копійчана анти-економія призводить до подібних боргів. «Економія має бути економною, тому давайте почнемо хоча б із цього», – наголосив Анатолій Бірюков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 19:20
Чювак, респект! Ты с чювством юмора! Теперь я голосую за БЮТ! Бирюков, ты лучший!
Лихий Показати IP 13 Січня 2009 21:16
нда... маруда ше та

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus