USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екс-голову РДА на Волині повертають керувати районом

25 Листопада 2014 22:01
Екс-голову Турійської РДА Марчанчина Леоніда перепризначать на попередньо займану посаду. На час, поки триває процедура повторного призначення, очільник області надав йому інші повноваження – радника голови ОДА.

Про це, власне, Володимир Гунчик заявив під час традиційного (наразі вже третього) благодійного аукціону в Турійську. Цьогоріч збирали гроші для бійців в зоні АТО.

Нагадаємо, свого часу у серпні цього року на Волині міняли керівників РДА. Марчанчин Леонід разом із керівником Любешівської РДА Олегом Кухом потрапив до переліку тих чиновників, які можуть лишитися на своїх посадах.

Так, вже сьогодні, 24 листопада, Гунчик підтвердив цю інформацію та наголосив, що Марчанчин таки повернеться до своїх обов’язків, коли закінчаться усі бюрократичні процедури, наразі ж він виконуватиме роботу його радника, як і декілька інших посадовців.

Зауважимо, на офіційному сайті Турійської РДА пан Марчанчин досі опублікований, як керівник установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
віктор Показати IP 25 Листопада 2014 22:58
від перестановки доданків сума не міняється а посада купляється якщо не за гроші то за більші гроші....
Церковна миша Показати IP 25 Листопада 2014 23:27
Народ, вийміть голову із дупи і перестаньте уже думати штампами. Таке враження, що навіть якби у претендента на посаду у державній службі над головою сяяв німб, вам би він усе одно не догодив. Льоня дуже толковий хлопець, у якого ще є бажання до змін в країні та натхнення до роботи. А якщо двоє попередніх коментаторів мають свій план розвитку інфраструктури Турійського району і бажають попрацювати на благо Держави за 2000 грн., то ще не пізно записатись до Гунчика на прийом і запропонувати свою кандидатуру на посаду голови РДА.
ЛУЧАНКА Показати IP 25 Листопада 2014 23:49
Це дуже правильне рішення на рахунок Турійського голови.... Це дійсно людина дуже поміркована, виважена, мудра і ще вірить в краще майюутнє.... Таких дуже мало в нас залишається українців....
Знайома Показати IP 26 Листопада 2014 00:16
Льоня - молодець, дуже розумний, виважений та компетентний керівник.
Знайомий до Знайома Показати IP 26 Листопада 2014 08:39
Повністю з Вами згідний. Толковий, компетентний, хоча трішки замолодий
Вона Показати IP 26 Листопада 2014 08:02
А які це декілька інших посадовців.ДО ГУНЧИКА
тема Показати IP 26 Листопада 2014 08:38
А Шиба не пропонує своєї кандидатури? Йому краще у Луцьку по "майданах" вештатись, а не роботу робити?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus