USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Екс-гравець «Волині» гратиме за клуб з Ліхтенштейну

7 Серпня 2017 21:52
Колишній форвард збірної України, "Волині", "Металіста", "Шахтаря" та ни зки інших клубів Марко Девіч продовжить свою кар'єру в команді "Вадуц" з Ліхтенштейну.

Про це повідомляє Динамоманія.

33-річний форвард, останнім клубом якого був російський "Ростов", підписав контракт до літа 2018 року. Відзначимо, що Девіч поповнив склад "Вадуца" на правах вільного агента.

"Ми раді, що змогли здійснити цей трансфер. З Марко ми зможемо підвищити рівень нашої команди", - сказав спортивний директор "Вадуца" Бернт Хаас.

Додамо, що "Вадуц" виступає не в чемпіонаті Ліхтенштейну, а в чемпіонаті сусідньої Швейцарії. У минулому сезоні новий клуб Девіча посів десяте місце в таблиці і покинув елітний дивізіон Швейцарії, а зараз йде на 5 місці у другій за силою лізі країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus