USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-гравець «Волині» відсудив у російського клубу 40 млн

9 Травня 2018 21:02
Футболіст Марко Девіч судився з російським клубом «Ростов» через розірвання контракту.

Відомий український спортсмен відсудив у російського футбольного клубу «Ростов» 40 мільйонів рублів, повідомляє 24 канал з посиланням на російські ЗМІ.

Девіч грав у луцькій «Волині», харківському «Металісті» та донецькому «Шахтарі», а також був футболістом збірної України. За національну збірну України 33-річний нападник провів 35 матчів і забив сім голів.

Згідно з їх інформацією, півторарічний контракт із російським клубом Девіч підписав на початку минулого року. Проте, вже за кілька місяців, у червні 2017-го контракт розірвали. Спершу мова була про те, що розійшлися росіяни і Девіч «за згодою сторін». Пізніше з'ясувалося, що зразу після того, як контракт розірвали, спортсмен звернувся до ФІФА, звинувативши росіян у неправомірних діях. В результаті, український футболіст суд виграв.

Тепер, відповідно до рішення, росіяни повинні відшкодувати Марку Девічу майже 40 мільйонів російських рублів, що становить за поточним курсом більше 16 з половиною мільйонів гривень.

За «Ростов» спортсмен зіграв тільки 6 матчів. Зараз Девіч грає у клубі Ліхтенштейну, який бере участь у Першій лізі Швейцарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оптиміст Показати IP 9 Травня 2018 21:53
Відсудив, це не значить що отримав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus