USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-командир 51 бригади - в реанімації

26 Травня 2014 13:35
Екс-командир 51ОМБР, полковник Володимир Яцків, якого відсторонили від керування 51 механізованою бригадою, опинився в реанімації. У мережі стверджують, що у вйськового – серцевий напад.

«Щойно на рівенському полігоні генерали довели до серцевого нападу нашого командира 51ОМБР полковника Яцківа Володимира Васильовича. Він прибув бортом разом із 200ми, яких розстріляли під Волновахою. Чесного та скромного вояку вирішили віддати на розстерзання матерям та рідним загиблих солдатів. Саме його ЗЛОЧИННА ВЛАДА, яка віддавала безглузді накази, внаслідок яких загинули 17 українців, збиралась зробити винним у цьому злочині! Серце справжнього патріота не готове битись заради такоі влади, заради такоі армії, якій віддає себе вже багато років», - пише в соціальній мережі Роман Мартинюк, який разом із Костянтином Зінкевичем координує цивільну допомогу 51-й бригаді.

Зараз командир перебуває у реанімації рівненського військового госпіталю. «Медики борються за його життя. Я вірю в те, що сила духу офіцера переможе!», - пише Роман Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
обурення Показати IP 26 Травня 2014 13:57
Кошмар!!!! Де той генерал що додумався відправити західних мобілізованих до сходу??? Це Яцків сам не робив!!!!!! Сидить тепер у Київі і боїться за своє задне м'яке місце? Ганьба бездарям, продажним командувачам у столиці! Нехай приїдуть завтра же і поглянуть у вічі вдовам і сиротам, с л а б о? Дуже зайняті "іншими важливими справами", яке їм діло до чиїхось загиблих дітей!!!! Вони з не можуть в таких "умовах" перебувати - вибачте читачі - срати в одній канаві на полігоні з солдатами , їм треба номера "люкс" і броньвані машини під зад, а мобілізоівані всерівно - "м'ясо" прості хлопці !!!! Як ти генерал то дай раніш підлеглим все необхідне на 100% і амуніцію і харчі і ліки , а тоді вимагай на всі 100% !!!!! Жінки залишились вдома з дітьми і ще утримували своїх мобілізованих чоловіків!!!!! Г А Н Ь Б А г е н е р а л а м - с а м о д у р а м!!!! Вони заставляють техніку вистроювати під лінію - дуже актуально в зоні військових дій!!!! Скам'яніться нарешті іроди!!!!! хватить ділити і розкрадати країну!!!!!!!!
читач Показати IP 26 Травня 2014 14:11
Турчинова , який підписав закон про мобілізацію до відповідальності!!!!!! Чому мобілізували і нічим не забезпечили? чому перекинули на схід ? це що очередна спроба поділити країну, столкнути схід і захід? Подивіться те відео напередодні - місцеві питають чого ви приїхали на нашу землю? Вони для них чужі, а росіяни і чеченці свої!!!!!!!! Протягнув до виборів президента і зараз далі буде соплі жувати. Хай візьме сина і без нічого, як і ті хлопці поїде на схід!!!!!!
Я до читач Показати IP 26 Травня 2014 14:17
а ти спитайся... що українці в Чечні робили.... прянікі їли ???
читач до я до Я Показати IP 26 Травня 2014 15:56
А ти задай це питання тодішньому головнокомандувачу!що вони там їли і хто їх туда посилав!
думка до читач Показати IP 26 Травня 2014 14:19
А далі, по ланці, після Турчинова в області Пустовіт! Чому не турбувався і нічого не знав про хлопців? Тільки ходить і скрізь пихтить, що він військовий... До відповідальності!!! Немає чого в кабінеті сидіти і нічого не робити! На Схід і Пустовіта с Гузем і Пирожиком, а ще можуть і Вітіва захопити!!!
Анонім Показати IP 26 Травня 2014 15:33
це вже геть як при совку : з людьми не рахуються,"воюють в кабінетах" для галочки, проблеми не вирішують, а при попандосі знаходять крайніх, вина яких найменша в даній ситуації.
вова Показати IP 26 Травня 2014 16:21
вже до порошенка звертайтесь
Охрим Показати IP 26 Травня 2014 17:15
Отож!
То-то Показати IP 26 Травня 2014 18:19
Если б генерал не был сукой,то не быть бы ему и генералом...Суки поддерживают друг друга,потому что одинаково дурно пахнут.Сук-генералов в окопы на передовую...
LIDA Показати IP 26 Травня 2014 21:02
В КРАЇНІ, ДЕ ЛЮДИНУ РАХУЮТЬ ЗА ГНІЙ, А СОЛДАТА ЗА РАБА - СТРАШНО ЖИТИ . СОРОМНО, ГІРКО, ТЯЖКО, КОЛИ НЕ ЗНАЄШ, ЩО ЗАВТРА ЧЕКАЄ НА ДІТЕЙ
Анонім Показати IP 26 Травня 2014 23:39
Це дійсно правда наших днів
сталін Показати IP 27 Травня 2014 01:03
судити **** і ***, Данильчук за роботу .СЛАВА УКРАЇНІ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus