USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екс-міліціонер за шахрайство за грати не потрапить?

22 Лютого 2012 16:28
Колишній слідчий Волинського лінійного відділення УМВС на Львівській залізниці Любомир Яремчук, якого в березні торік піймали на незаконному одержанні коштів працівники СБУ, може і не опинитися за гратами. Хоча суд і визнав його винним, однак міру покарання обрав на диво м’яку – 4 роки умовно.

«ВН» уже повідомляли, що в березні 2011 року працівники СБУ у Ковелі на гарячому спіймали слідчого транспортної міліції. Для цього влаштували спецоперацію: на двох автомобілях «СБУшники» приїхали з Луцька і поблизу торгового центру «Ажур», що на привокзальній площі Ковеля, заламали руки молодому слідчому. На капоті машини на очах у здивованих перехожих правоохоронці перерахували вилучені гроші – кілька тисяч гривень.

Начальник Волинського лінійного відділу на Львівській залізниці Сергій Трофімов тоді розповів, що затриманий лейтенант міліції встиг попрацювати слідчим всього-на-всього 5 місяців. Тільки-но 2010-го він закінчив Київський національний університет внутрішніх справ.

Як стало відомо «ВН» із власних джерел у правоохоронних органах, екс-міліціонер може відбутися легким переляком. Відповідно до вироку ковельської Феміди, чоловіка визнано винним у шахрайстві, однак міра покарання для нього виявилася доволі м’якою – чотири роки умовно.

Однак, стверджує співрозмовник «ВН», і колишній правоохоронець, і прокуратура подали апеляційні скарги на цей вирок. Якщо екс-міліціянт вважає його занадто жорстким, то прокуратура навпаки - надміру ліберальним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Викладач Йосип Забужанівский Показати IP 23 Лютого 2012 09:24
Нещасний. Не встиг і вартість здобутого диплому відпрацювати. Погано вчили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus