USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-заступник голови ОДА очолив асоціацію фермерів

22 Грудня 2014 08:56
Асоціацію фермерів і приватних землевласників Волині очолив свободівець Микола Собуцький.

Так, 21 грудня 2014 року в сесійній залі Волинської обласної ради відбулася XXІV звітно-виборча конференція Асоціацію фермерів і приватних землевласників Волинської області. Практично одностайно конференція обрала головою асоціації відомого фермера з Луцького району, депутата Волинської обласної ради, Миколу Собуцького.

Нагадаємо, під час цієї зустрічі він заявив, що покинув посаду заступника голови ОДА за власним бажанням, а не був звільнений, як про це повідомлялось в пресі.

Попередній голова асоціації, фермер із Ковельщини Віктор Лук’янчук, відзвітувавшись, фактично склав із себе повноваження, заявивши, що не балотуватиметься на наступний термін. Рада асоціації рекомендувала конференції обрати новим головою асоціації Миколу Собуцького, який уже очолював її у двох попередніх каденціях. Це був період найбільшої активності, організаційної і структурної розбудови асоціації, формування її позитивного іміджу не лише на теренах Волині, а й по всій Україні і навіть за кордоном.

Кандидатуру Миколи Собуцького підтримали і присутні на конференції перший заступник голови Волинської обласної ради, Олександр Пирожик та перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев. У своїх виступах вони відзначили активну роль асоціації в утвердженні серед волинян психології господаря на своїй землі, подякували фермерам та приватним землевласникам за участь у Революції гідності, підтримку ідеалів Майдану, повсякденну допомогу українській армії.

Учасники конференції проголосували за кандидатуру Миколи Собуцького практично одностайно. Подякувавши присутнім за довіру, Микола Тихонович зупинився на тих завданнях, які першочергово стоять перед асоціацією в поточному періоді. Серед них – організування сільгоспвиробників шляхом створення профільних груп (овочівники, грибники, молочники тощо), створення збутово-переробних кооперативів задля формування партій однотипного товару, професійного менеджменту та європейського ринку, створення на Волині гуртового ринку – як складової програми розбудови ринкової інфраструктури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я Показати IP 22 Грудня 2014 09:08
з нього фермер (і заступник в ОДА) як з г..вна пуля
тати шо до я Показати IP 22 Грудня 2014 09:41
зате ти певно класний фермер. скільки коментаторів розвелося
ти до я Показати IP 22 Грудня 2014 10:07
це ти глянув у дзеркало і так вирішив написати...
Фермер Показати IP 22 Грудня 2014 11:04
Собуцький прожив більше 50 років і незробив ніічого ні собі - не людям. То який з нього голова асоціації? А може це така асоціація бездарних фермерів?
селянин до Фермер Показати IP 22 Грудня 2014 11:12
Ну, давай, похвались ти, що зробив, стукаючи по клаві.
ITadmin до селянин Показати IP 22 Грудня 2014 11:17
А ти і стукати по клаві не вмієш, бо декільк разів своє публікуєш, навчись компом користуватись!:)))
селянин до Фермер Показати IP 22 Грудня 2014 11:13
коментар було видалено
селянин Показати IP 22 Грудня 2014 11:15
А хто ж це його обирав? А Лук’янчук разом з Собуцьким не хочуть розказати скільки вони винні за паї селянам?:) А на тих "зборах" фермерів були присутні Турак, Діброва, Заремба, Шумський... от це справжні фермери і серед них треба обирати, а не різних нероб!!! А до чого тут "Свобода"? Вони ж усунулись від діяльності і не несуть відповідальності за події в Україні, то що там той Пирожик робив? Сам Сашко ще не подав у відставку?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus