USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екс-журналісти ТВі презентують новий канал

11 Червня 2013 10:05
Презентація нового каналу «hromadske.tv» відбудеться сьогодні, 11 червня, в 13:00. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з ініціаторів проекту Мустафа Найем, інформує УНН.

Концепцію нового каналу, принципи мовлення та наповнення ефірної сітки дізнатися можна буде, мабуть, тільки на самій презентації.

Поки ж організатори тримають інтригу, анонсуючи тільки імена засновників: Зураб Аласанія, Сергій Андрушко, Юлія Банкова, Андрій Баштовий, Роман Вінтонів, Євген Глібовицький, Дмитро Гнап, Наталія Гуменюк, Богдан Кутєпов, Мустафа Найєм, Мар'яна Почтар, Андрій Сайчук, Роман Скрипін, Анастасія Станко, Данило Яневський.

Нагадаємо, 29 квітня в ефірі «Свободи слова» на ICTV журналіст Мустафа Найєм заявив, що журналісти ТВі, які звільнилися з каналу через конфлікт з новим керівництвом, створять свій власний інтернет-проект громадського телебачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus