USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ексглава адміністрації Порошенка очолив харківський осередок партії Медведчука

27 Листопада 2019 18:10
Колишній очільник Адміністрації президента часів Петра Порошенка Ігор Райнін став головою харківського осередку партії «Опозиційна платформа – За життя».

Про це повідомляє місцеве видання Kharkiv Today.

Зазначається, що на представлення Райніна до Харкова приїхав співголова фракції ОПЗЖ у парламенті Юрій Бойко. Він зазначив, що Райнін завжди був разом із їхньою партією, однак про це «не можна було говорити».

«Мого друга, вже можу його так назвати Райніна Ігоря Львовича. Чому вже можу так сказати, тому що свого часу, коли він був при владі і займав позицію глави Адміністрації, це ми його вмовляли там залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли там залишитися. Я зараз можу це сказати, а раніше цієї не було можливості, тому що він єдиний в тій групі галичан, яка відстоювала інтереси Сходу України», – заявив Бойко.

Після цього відбулося голосування, на якому Райніна одноголосно обрали головою харківського осередку партії.

Нагадаємо, Райнін став очільником Адміністрації президента у серпні 2016 року. Туди він перейшов із Харківської ОДА, яку очолював у 2015-2016 роках. Також у цей період він був головою харківського осередку партії Порошенка БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 27 Листопада 2019 18:41
Я-то думав, чому клопотання по нагородам часто блокує АПУ, не дає ходу? Ось, у чому справа. Нехай перевірять тепер Департамент держнагород АПУ, що за люди там сидять?
правдиваЯ Показати IP 27 Листопада 2019 18:50
Ще комусь не зрозуміло як Петрусь з ОПЗЖ товаришував і як статки Медведчука збільшувались у часи "правління" Петруся?! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus