USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Екскурсії на ровері – у Луцьку: куди поїдуть велосипедисти

12 Червня 2014 10:50
У Луцьку триватимуть велоекскурсії містом та за його межами. Потішити лучан цікавими програмами відпочинку на велосипедах планує Центр туристичної
інформації та послуг. Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини волонтер Леонід, перші екскурсії плануються уже наступної неділі, 22 червня.


«Передбачено 4 програми: «Старе місто», «За двома зайцями» (екскурсія Старим містом і околицями), велопробіг за межами міста до села Рокині, нічний маршрут по місту. Екскурсія розбиваються по часу, кожна триває приблизно 2-3 години. Вартість - 30 гривень», - говорить Леонід.

Приємною несподіванкою, яку підготували для велолюбителів організатори, стане квест. Також під час екскурсії, група може заїхати у кав’ярню чи будь-який інший заклад, щоб безкоштовно освіжитись прохолодними напоями, поспілкуватися, поділитися своїми враженнями від мандрівки.

Триває попередній запис охочих. Детальна інформація за номером телефону: (0332) 72-34-19

Нагадаємо, 15 червня, о 15.45 у Луцьку запланований велопробіг. Будуть палатки з велосипедами, дитячими візочками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus