USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ексначальник Волинської митниці Кривіцький заявив, що не переховується від правоохоронців

12 Липня 2019 11:19
Колишній очільник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, якого вчора оголосила у розшук Київська прокуратура, заявляє, що ні від кого не переховується і перебуває в Україні.

Про це Кривіцький написав на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, прокуратура Київської області підозрює у хабарництві та зловживанні службовим становищем ексначальника Волинської митниці Віктора Кривіцького. «Враховуючи, що підозрюваний на виклик не з’явився та місцезнаходження не відоме, його оголошено в розшук», – зазначили у відомстві.

Сам ексочільник митниці Волині заявив: «З подивом дізнався, що у минулому Волинський, а тепер Київський обласний прокурор Максим Киричук так мене шукає і так хоче бачити, що аж в розшук оголошує. Думав, що рішення суду про відшкодування збитків та закриття кримінальної справи зупинять чи пригальмують безчинства, якими цей «правоохоронець» займався на Волині. Але виявляється, що певних людей історія нічого не вчить. Ті самі прокурори, такий же почерк, фабрика фейків працює як ні в чому не бувало.

Читати ще: Від $5000 за вхід у новий штат митниці: журналіст озвучив «прайс» від Кривіцького

По суті: я в Україні, ні від кого не ховаюсь, ніяких повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував. Вчора мій адвокат надіслав листа прокурору з вимогою вказати дату, час і місце, куди мені необхідно з’явитись. Хоч не розумію мети зустрічі – рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення містяться у відомостях ЄРДР досудових розслідувань. Лист рекомендований, під сукно не сховаєш. Крім того, ретельно документують усі неправомірні дії прокурорів адвокати і правники. Усе підкилимне стане явним і відповідальності за ці махінації із процесуальним правом навряд чи вдасться уникнути».
Нагадаємо, Віктор Кривіцький приступив до роботи на посаді виконувача обов’язків керівника Волинської митниці ДФС у жовтні 2016 року. У грудні 2016 року Кривіцького призначили начальником Волинської митниці ДФС.

Як повідомлялося, на Волині спалахнув скандал у зв’язку із заявами працівника митниці Петра Євтушка про те, що її очільник Віктор Кривіцький був причетний до незаконної схеми ввозу товарів із Польщі. Так, переповнені товаром автомобілі на митниці нібито фіксують як порожні. Своєю чергою, на міжнародних пунктах пропуску це заперечують, а за справу взялися прокуратура та СБУ. Після того, як Петро Євтушок публічно розповів про корупцію на митниці, його звільнили «за перевищення службових повноважень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ага Показати IP 12 Липня 2019 12:46
Скільки коштує вхід на посаду дипломованоі медсестри в Ковельську лікарню?
123 Показати IP 12 Липня 2019 13:00
І не тільки в Ковелі. Яка різниця ковельської лікарні та горохівської???
Володимир Показати IP 13 Липня 2019 18:34
Митників , які працювали за часів Пороха , потрібно усіх в каталашку і без права будь — якої застави , хіба , що всі авто оформленні на якихось 90річних бабусь , всі будинки оформлені на родичів і всі награбоваі гроші вилучити в державу , ось тоді , можливо , можна дати менший термін увязнення .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus