USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерт у Луцьку про Крим та Донбас: Вирішення конфлікту відбудеться, коли не стане Путіна

15 Серпня 2019 12:09
Вирішення конфлікту на Донбасі та повернення Криму до складу України можливе лише тоді, коли президент Росії Володимир Путін відійде в інший світ або ж буде не при владі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів.

Він зауважив, що в інституті принципово вважають, що Крим і Донбас – це різні ситуації, їх дуже неправильно з’єднувати в одну, оскільки, попри те, що в обох випадках має місце окупація, вона все ж є різною.

Читати більше: Директор Українського інституту майбутнього у Луцьку – про закінчення війни, новий парламент та Зеленського. Інтерв’ю

«При одній окупації стріляють, і люди знаходяться просто в жахливій ситуації, при іншій – люди ще якось живуть. Зараз ми вважаємо, що пріоритетом має стати Донбас, аби припинилися бойові дії», – каже аналітик.
Та додає: «Зрозуміло, що ми не вирішуємо цю ситуацію ні у випадку Криму, ні у випадку Донбасу, тому що вона більшою мірою залежить від Путіна і не від будь-кого іншого. На нашу думку, вирішення цієї ситуації можливе з відходом його в інший світ чи від влади… Як тільки він відійде – ситуація зміниться. Поки Путін перебуває при владі, цю проблему не можна розв’язати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Клава Показати IP 15 Серпня 2019 12:18
чому б не замутити ще один "стрім" для транспортування води в Крим ?..
До лемка Показати IP 15 Серпня 2019 12:19
А як прийде Жіріновський, то нам Камчатку віддасть? Ще й переселить туда, щоб япошкам не досталась?
Громов Показати IP 15 Серпня 2019 12:56
...не стане путіна прийде інший з іншою фамілією. Історія буде продовжена далі , но не вкористь нашої держави... НЕ будьте наївними дітьми.
Народна прокуратура Показати IP 15 Серпня 2019 13:12
Неймовірно глибоке аналітичне дослідження, що грунтується на сакральних, недоступних простому смертному знаннях та вагомому життєвому досвіді. Молодець експерт
Слава до Народна прокуратура Показати IP 15 Серпня 2019 14:02
Стільки цікавої, нової інформації! Таке глибоке аналітичне мислення! Накінець нам стало все зрозуміло в цьому питанні!
ще не зовсім свідоми Показати IP 15 Серпня 2019 16:16
І це потрібно тримати на державному бюджеті цілий інститут, щоб говорити те, що кожен українець знає з весни 2014?
777 Показати IP 15 Серпня 2019 17:52
Директор института будущего? Вы серьезно? А институт гадалок на кофейной гуще и шаманов еще не создали? Там тоже много че интересного бы поведали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus