USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Експерти попередили про можливу кібер-атаку хробака Conficker 1 квітня

31 Березня 2009 15:44
Експерти з питань безпеки попереджають, що 1 квітня черв’як Conficker отримає якесь оновлення. Про це 31 березня інформують «Волинські Новини».
Однак, пише Кореспондент.net, яке саме це буде оновлення і що після цього станеться, не повідомляється. За даними фахівців, шкідлива програма може бути використана з метою організації DDoS-атак, а також для здійснення масових розсилок спаму або інфікованих листів.
Тим часом Microsoft за підтримки низки організацій уже розгорнула кампанію по боротьбі з хробаком, що передбачає блокування доменних імен, які можуть використовуватися програмою-паразитом. Нагадаємо, вірус, відомий під кодовими назвами Downadup і Conficker , заражає комп’ютери користувачів за допомогою вразливості MS08-067 в операційній системі Windows. Вірус поширюється, отримуючи доступ до одного комп’ютера, після чого підбирає паролі до інших ПК у тій же мережі.
Крім того, Microsoft оголосила про те, що заплатить 250 тисяч доларів винагороди за інформацію про авторів Conficker.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus