USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Експеримент над Україною має закінчитися в березні, – Ігор Палиця про вибори президента

29 Вересня 2018 09:00
Замість донецької банди прийшла інша: голова Волиньради Ігор Палиця розповів про те, як чинна влада продовжує грабувати державу, Росія та Захід намагаються торгувати Україною та висловив сподівання, що експеримент над Україною закінчиться у березні 2019 року, коли українці оберуть нового президента.

Про це йшлося під час президентських праймеріз УКРОПу у Луцьку 28 вересня.

Голова Волинської облради, член політради УКРОПу Ігор Палиця переконаний, що Україна може стати найкращою країною Європи, адже має усе необхідне для цього – транспортне сполучення, море, людей, які люблять і вміють працювати. На жаль, українці впродовж 25 років живуть емоціями і на емоціях голосували на виборах у 2014 році, коли, з його слів, на заміну донецькій банді до влади прийшла інша: отримавши великий кредит довіри від українців, здобувши владу завдяки великій кількості загиблих та мільйонам українців, які вийшли на Майдан, вона продовжує грабувати країну.

Так, він відзначив, що влада нині називає усіх незгідних з нею російськими шпигунами, борючись з телеканалами як Гітлер у 1933 році намагався боротися з книгами. Ігор Палиця повідомив, що рейтинг довіри до влади становить лише 5-6%.

Голова облради зазначив, що Росія торгує Україною як Сирією, іранським чи китайським питанням, для неї це лише геополітика, їй все одно, скільки українців помре. Водночас, він відзначив, що виникає питання, де партнери України із Заходу. Держава з 2014 року сіла на «економічну голку» МВФ, коли владі, яка прийшла після Майдану, заокеанські партнери заборонили оголошувати дефолт. Тепер західні партнери кажуть: «віддайте нам ліс та землю». Ігор Палиця наголосив, що у разі зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель, землі будуть скуплені не патріотами України.
Натомість влада дала людям безвіз, як можливість заробити в інших країнах. Тим часом, МВФ не дає шансів ухвалити ліберальні податкові закони, які дали б можливість розвиватися економіці України. Економіку України, з його слів, продовжують руйнувати, добивають бізнесменів. Нацбанк замість того, щоб кредитувати бізнес, висмоктує з економіки обігові кошти.

«Йде цілеспрямований геноцид України та українського народу, всі наші партнери створюють умови, щоб українці з України виїхали, а їм лишилися земля, ліс і тоді підуть інвестиції. Це не наша програма, ми не продавалися заходу чи Росії», - відзначив Ігор Палиця.

Він зазначив,що експеримент, що триває над Україною, повинен завершитися у березні 2019 року, і втрачаючи віру в справедливість чи правоохоронні органи, не можна допустити, щоб ми втратили віру в Україну. Ігор Палиця зауважив, що економіка – це базис, а політика замилює людям очі там, де економіка погана. Насамкінець, він побажав присутнім жити в Україні, де було б добре українцям і звідки вони ніколи не хотіли б виїхати.

Нагадаємо, Ігор Палиця розповів про те, як в СБУ намагалися «накопати» щось на нього, аби арештувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus