USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Експериментальна діджей з Одеси завітала в луцький клуб «Метро»

29 Вересня 2008 10:48
У луцькому нічному клубі «Метро» 28 вересня відбувся виступ молодої, але екстравагантної діджей з Одеси Крістіни Догвінової (DJ Kristina). Про це 29 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Своє шоу DJ Kristina створила у вигляді експерименту – змішувала різноманітні стилі. Основою гри став напрямок техно. За словами пані Догвінової, пристрасть до електронної  музики з’явилась у неї ще в підлітковому віці. Однак, як DJ вона працює лише три роки, але вже досягнула високих результатів. У її грі переважає техно-стиль. «Я намагаюся бути на рівні європейської хвилі. І не рівнятись на формат якогось клубу та примхи керівництва. Ось чому я не люблю резиденство і не є резиденстом жодного нічного клубу», – сказала DJ Kristina.
Крістіна Догвінова наголосила, що на її думку публіка та DJ не повинні бути заручниками популярних імен. «Тому що багато хто з диск-жокеїв отримують свої гонорари за статус і тим самим зупиняють у своєму творчому розвитку. А основне для DJ – новизна під час кожного виступу», – сказала DJ Kristina. Також, як зазначила вона, треба намагатися проводити побільше прогресивних вечірок, і зменшити вплив комерції на думку публіки. Цікаво, що DJ Kristina у цьому році брала участь мегавідомому фестивалі клубної музики «Каzантип». А в жовтні 2008 року на широкий загал DJ Kristina презенуватиме свої перші три треки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus