USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску

1 Грудня 2018 13:41
Швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску.

Про це повідомляє "Громадське".

"Ми виїхали об 11:01 з вокзалу, мали прибути через 37 хв (об 11:38 – ред), але досі на підїзді. До аеропорту 5 км і ось уже 12:47, а ми досі стоїмо", - розповів кореспондент Василь Пехньо.

За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном — поїзд не заводиться.

Провідниця експресу повідомила пасажирів, що за хвилин 20-30 приїдуть буксирувати поїзд до аеропорту.

"У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля" - розповів Данило, один із пасажирів потяга.

Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.

"Мій рейс відправляється за годину. Хто компенсуватиме мені втрати? Хто купуватиме новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я певен, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони мали враховувати графік вильоту рейсів", - розповідає австрієць Мартін, який сьогодні планував повернутися додому у Відень.

"Якщо вони знали, що є якісь проблеми, вони мали організувати трансфер для пасажирів до аеропорту ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут. А мій літак відправляється о 13:10, за 55 хв, тож у мене немає шансів встигнути", - додав Мартін.

Станом на 12:50 експрес почав рух до аеропорту "Бориспіль" за допомогою буксиру. Пасажири прибули до аеропорту о 13:01 - через дві години після відправлення. Зазначається, що деякі з них вже запізнилися на свої рейси.

Глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов вранці 1 грудня радив людям їхати в аеропорт експресом, аби уникнути заторів.

"Є порада: якщо збираєтесь в аеропорт — то їхати треба лише "Kyiv Boryspil Express". Ціна від сантиметрів снігу на дорогах не залежить — фіксовані 80 грн. Таксисти сьогодні просять у 5 разів дорожче — від 400. Почніть подорож не у заторах", — писав він.

Нагадаємо 30 листопада у Києві запустили перший експрес до Борисполя, який курсуватиме кожні 40 хвилин.

Квитки вартістю 80 грн можна придбати за готівку у двох касах на Центральному та Південному вокзалах, за безготівковим розрахунком - у чотирьох кіосках самообслуговування, встановлених у конкорсі над чотирнадцятою колією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 1 Грудня 2018 13:59
Пєтя відкривав з бодуняки...
Гриць Никонюк Показати IP 1 Грудня 2018 14:02
обісрались як завжди. гроші головне вкрасти!
Вася до Гриць Никонюк Показати IP 1 Грудня 2018 16:20
Всё уже украдено до нас!
Він Показати IP 1 Грудня 2018 15:49
Я навіть не здивувався
Навуходоносор Показати IP 1 Грудня 2018 16:11
А кто вам сказал, что это экспресс? Это облегченный экземпляр гиперлупа министра Омеляна, запуск которого он осуществил вместе с "шоколадным зайцем". Последний даже билет взял за свои деньги (немыслимое дело, ну прямо образец справедливости и неподкупности!). А вот министр Омелян пожлобствовал - прокатился "зайцем", без билета. Для гиперлупа надо было подземный туннель рыть до Борисполя, обошлись бюджетным решением - по земле аки посуху. Так что уважаемые пассажиры благодарите бога, что под землей эта чудо - машинерия не сломалась, а то бы и до новогодних праздников не улетели бы. Обычная деревенская китайская электричка, пуск которой был разрекламирован так, словно Евротуннель между Парижем и Лондоном открывали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus