USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пішки по снігу: як добиралися в аеропорт пасажири зламаного експреса Київ-Бориспіль

1 Грудня 2018 21:10
Швидкісний експрес Київ-Бориспіль, у запуску якого брали участь президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян, зламався на другий день роботи. Через поломку потягу деякі пасажири були змушені були вистрибувати з поїзда та добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси. Зокрема, у мережі з’явилося відео, на якому видно, як хлопець з дівчиною вийшли з поїзда і пішли пішки по снігу.

Користувачі в інтернеті активно коментують поломку експреса на другий день роботи.

«Це такий спосіб влади утримати тих, хто масово покидає країну», «Скільки баблішка було відмито на придбанні цього «дива», «Це було б смішно, якби не було так сумно», «Все в нормі, звичайна справа. Дивно, якби не поламався», «Купуйте квиток „Інтерсіті“ і отримаєте сидяче місце в звичайному старому вагоні купе», — пишуть коментатор



Нагадаємо, 1 грудня швидкісний експрес Київ — Бориспіль зламався в дорозі на другий день роботи. За словами машиніста, виникла проблема з двигуном, тому поїзд не заводився.

Як повідомлялося, 30 листопада відбувся перший рейс цілодобового залізничного експресу по маршруту Київ-Пасажирський — Дарниця — Бориспіль-Аеропорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
порошенко Показати IP 1 Грудня 2018 21:34
вчера открыли - сегодня поломалось - меньше откатов надо брать, ворюги
Гоша Показати IP 2 Грудня 2018 00:47
Жаль,что с Порохом не сломался.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus