USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Емоції лучан під час міжнародних змагань. ФОТОРЕПОРТАЖ

24 Квітня 2016 17:33
Напруженою та видовищною видалась Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина. Попри прохолодну погоду, сотні лучан прийшли на оновлений стадіон «Авангард» для того, аби повболівати за наших співвітчизників.

На недільних змаганнях в Луцьку збірну України представляли 40 спортсменів: 20 дівчат та 20 хлопців. Переможців визначили у 22-ох видах легкоатлетичних дисциплін - біг, стрибки, метання списа, молота, диска. А команду-переможця визначали традиційно - за сумарними результатами усіх змагань.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА «АВАНГАРДІ» – МІЖНАРОДНІ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІ ЗМАГАННЯ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Захід є унікальним для Луцька – змагання такого рівня обласний центр Волині ще не приймав. Показово, що Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина – перші міжнародні змагання, які приймає Україна за останні декілька років, з початку антитерористичної операції на сході. А Луцьк, своєю чергою, отримав можливість прийняти у себе змагання завдяки оновленій спортивній арені.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІЖНАРОДНЕ СВЯТО СПОРТУ РОЗПОЧАЛОСЬ НА «АВАНГАРДІ»

Видовищності та азарту вболівальникам додавав і той факт, що серед присутніх розігрували цінні призи: сучасні ґаджети, спортивне приладдя, а також велосипед. Тому, в перервах між нагородженнями, вся увага була прикута до лототрону та голосу ведучої дійства – Наталки Войтович, яка оголошувала переможців.

Відтак, згідно з результатами змагань, переможцями серед юнаків стала збірна України, здобувши 190 очок. Друге місце - за білорусами, які набрали 149 очок. Менш результативними стали змагання для турецьких спортсменів - вони набрали всього 86 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Квітня 2016 16:58
Дякуємо за чудове свято спорту!! Всім вдачі і чудових перемог у майбутньому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus