USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Серед вболівальників легкої атлетики на «Авангарді» розіграли призи

13 Травня 2017 20:52
Велосипед, знижки на розваги та сувеніри розіграли серед тих, хто прийшли повболівати на міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь.

Десятки спортсменів з України, Білорусі, Кіпру, Румунії та Ізраїлю завітали до Луцька на міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч. І поки юнаки та дівчата визначали найсильнішого, глядачі могли повболівати та поспостерігати за виступами легкоатлетів. Кожному гостю при вході видавали стрічку з персональним номером. А наприкінці змагального дня ведучі за допомогою програми, яка визначає випадкові числа, визначили щасливчиків, які отримали цінні призи.

Прийшов повболівати за українську збірну і Сашко – 12-річний лучанин, який тогоріч на цих же змаганнях виграв путівку в табір «Буковель» з мамою від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».


Юнак на ім’я Арсен, як і ще декілька гостей дійства, отримали сувенірні м’які іграшки з логотипом Фонду, за сприяння якого і відбулись змагання.

Зауважимо, що цьогоріч ведучі перевіряли, чи, бува, не мають гості більше, ніж один браслет – він мав бути обов’язково одягнутим на руці.

Ще декілька щасливчиків отримали сертифікати на 500 гривень в розважальний комплекс «Адреналін Сіті».

Проте, головним призом став новенький велосипед від президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка.
За іронією долі, виграшним випав номер браслету, який був одягнений на руку одного з суддей матчевої зустрічі, пана Олександра. Той щиро здивувався виграшу, вочевидь, нвіть не розраховувавши на приз.

З його слів, його життя пов’язане з легкою атлетикою вже близько 15 років. А найбільше вболівав на сьогоднішній зустрічі за представників України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus